P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Thailand, een culinaire reis

authentieke recepten uit de regionale keukens

Een boek van P. Poladitmontri en J. Lew

We hebben 221 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Thailand, een culinaire reis, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

verrukkelijke recepten.
wel drukfout in mijn uitgave. krab met prei en knoflook staat er letterlijk 2 x in op blz 104 en 106

- meer dan 5 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Thailand, een culinaire reis

Een greep uit de 221 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Zoete schelpen - krong kraeng grob

Ingrediënten:
bai pak chee, bloem, ei, frituurolie, knoflook, korianderwortel, kratiem, nam pla, nam taan peep, natriumbicarbonaat, olie, palmsuiker, raak pak chee, suiker, thaise vissaus, verse koriander, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Sardinesalade - yam pla sardine

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, citroengras, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, lente-ui, limoensap, nam pla, prik khee noo, sardines uit blik, sjalot, sla, ta krai, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Krokante vis met chilisaus -- pla rad prik

Ingrediënten:
bai horapa, bai pak chee, bloem, frituurolie, groene paprika, knoflook, kratiem, nam pla, olie, rode paprika, suiker, thaise vissaus, ui, verse basilicum, verse koriander, vis en witte rijstwijn

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

In bananenblad gestoomde vis - haw mok

Ingrediënten:
bai horapa, bai pak chee, bananenblad, basilicum, courgette, eierdooier, eiwit, groene thaise chilipeper, kokosmelk, kokosroom, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, prik chee fa, sla, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, verse koriander en witvisfilet

Keuken:
Thais
Soort:
stomen / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Basisrecept uit Thailand, een culinaire reis:

Zwarte chilipasta - nam prik pow

Ingrediënten:
frituurolie, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, gedroogde groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, nam pla, prik chee fa haeng, sjalot, suiker en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Gegrilde mosselen met chilisaus - hoi maeng poo pow

Ingrediënten:
groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, lente-ui, limoensap, mosselen, nam pla, prik khee noo, raak pak chee, suiker, thaise vissaus, verse korianderwortel en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie met rundergehakt - guay teow nuea sab

Ingrediënten:
bai pak chee, brede rijstmie, knoflook, kratiem, maggi, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundergehakt, sen yai, sla, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, verse koriander, witte peper en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Krabscharen uit de oven - gaam poo ob woon sen

Ingrediënten:
bai pak chee, cellofaanmie, knoflook, krabscharen, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, suiker, thaise vissaus, verse koriander, versgemalen zwarte peper en woon sen

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Krab in de schaal - poo jaa

Ingrediënten:
ei, frituurolie, knoflook, krabschalen, krabvlees, kratiem, maggi, nam pla, thaise vissaus, varkensgehakt en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen / frituur / feestdagen
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Chilisaus met groenten - nam prik noom

Ingrediënten:
bai pak chee, gedroogde ansjovis, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, lente-ui, nam pla, prik chee fa, sjalot, thaise vissaus, tomaat en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
saus/dressing/jus / groente
Toon alle 221 recepten in dit boek