Thailand, een culinaire reis
authentieke recepten uit de regionale keukens
We hebben 221 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Thailand, een culinaire reis , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
verrukkelijke recepten.
wel drukfout in mijn uitgave. krab met prei en knoflook staat er letterlijk 2 x in op blz 104 en 106
- meer dan 5 jaar geleden door anita van h geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Thailand, een culinaire reis
Een greep uit de 221 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bananenbloem, ei, gedroogde garnaal, gedroogde ongezouten koolraap, knoflook, kratiem, limoen, ma-kaam piag, nam pla, olie, paprikapoeder, pinda, rijstmie, sen lek, suiker, tamarindesap, taugé, thaise vissaus, tofu en verse bieslook
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bittere meloen, kokosmelk, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, suiker, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus en varkenslapjes
Keuken: Thais
Soort: vlees
Ingrediënten: ananas, azijn, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, lente ui, mager varkensvlees, maïzena, olie, prik chee fa, suiker, tomaat, tomatenpuree en zout
Keuken: Thais
Soort: vlees
Ingrediënten: bai pak chee, cellofaannoedels, knoflook, kool, kratiem, lente-ui, maggi, maïzena, nam pla, olie, thaise vissaus, varkensgehakt, verse koriander, water en witte peper
Keuken: Thais
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: bai pak chee, cognac, gember, groente, kip, knoflook, kokosmelk, kratiem, nam pla, raak pak chee, rijstwijn, sojasaus, thaise vissaus, verse koriander, verse korianderwortel, whisky, witte peper en zout
Keuken: Thais
Soort: gevogelte
Ingrediënten: frituurolie, gapi, garnalenpasta, gedroogde chilipeper, jonge spinazie, knoflook, kratiem, ma-kaam piag, moeraskool, nam pla, prik chee fa, prik chee fa haeng, suiker, tamarindesap, thaise groene chilipeper, thaise vissaus, ui, vis, water en zout
Keuken: Thais
Soort: vis
Ingrediënten: aubergine, gedroogde garnalen, komkommer, limoensap, mini-aubergine, moeraskool, nam pla, sperziebonen, spinazie, suiker en thaise vissaus
Keuken: Thais
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bai pak chee, cognac, knoflook, kratiem, nam pla, olie, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, suiker, thaise vissaus, varkens-spareribs, verse koriander en vijfkruidenpoeder
Keuken: Thais
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: bieslook, knoflook, kratiem, nam pla, olie, peperkorrels uit blik, suiker, thaise vissaus, ui, varkenslever en wortel
Keuken: Thais
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: bai ma-grood, bananenblad, bergamotblad, groene paprika, kokosmelk, nam pla, nam prik gaeng ped, rode paprika, rode poon, suiker, thaise rode kerriepasta en thaise vissaus
Keuken: Thais
Soort: barbecue/grill
Ingrediënten: knoflook, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, suiker, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt en witte peper
Keuken: Thais
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: bai pak chee, gedroogde thaise chilipeper, gember, knoflook, kratiem, lente ui, limoensap, nam pla, pinda, prik khee noo haeng, thaise vissaus, varkensgehakt, varkenszwoerd en verse koriander
Keuken: Thais
Soort: salade / vlees
Ingrediënten: citroengras, gapi, garnalenpasta, gele bonensaus, gember, groene chilipeper, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, kratiem, ma-kaam piag, nam taan peep, palmsuiker, prik chee fa haeng, rundvlees, ta krai en tamarindesap
Keuken: Thais
Soort: curry / vlees
Ingrediënten: bai horapa, bai ma-grood, bamboescheuten, bergamotblad, citroengras, galanga, gapi, garnalenpasta, groene thaise chilipeper, kha, kipfilet, knoflook, kokosmelk, kokosroom, komijnpoeder, kratiem, ma-khue puang, nam pla, piew ma-grood, prik chee fa daeng, prik khee noo, raak pak chee, rode chilipeper, bergamotschil, sjalot, suiker, ta krai, thaise aubergine, thaise vissaus, verse basilicum en verse korianderwortel
Keuken: Thais
Soort: stoofgerecht / curry / gevogelte
Ingrediënten: citroengras, galanga, gedroogde chilipepers, gemalen kaneel, kha, knoflook, komijn, korianderpoeder, kratiem, olie, pak chee pon, prik chee fa haeng, bergamotschil, sjalot, steranijspoeder, ta krai en ui
Keuken: Thais
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: daun pandan-essence, fijne tafelsuiker, groene kleurstof, jasmijnwater, kokosrasp, kokosroom, rijstebloem, rode kleurstof, sesamzaad, tapiocabloem en zout
Keuken: Thais
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bai manglak, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, gele pompoen, griekse-basilicumblaadjes, nam pla, sjalot, spinazie, thaise vissaus, verse garnalen en witte peper
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: frituurolie, kristalsuiker, water, zoete aardappel en zout
Keuken: Thais
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: doorregen varkenslapjes, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, suiker, thaise rode kerriepasta en thaise vissaus
Keuken: Thais
Soort: curry / vlees
Ingrediënten: citroengras, galanga, gapi, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, kha, knoflook, komijn, koriandersteeltjes, korianderwortel, olie, pak chee, prik chee fa daeng haeng, raak pak chee, ta krai, ui en zout
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Toon alle 221 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789070485856
ISBN10
9070485850