Groene kerrie met kip en Thaise aubergine - gaeng keow wan gai
★
★
★
★
★
Een recept van P. Poladitmontri en J. Lew.
U vindt dit recept op pagina 124 in Thailand, een culinaire reis .
- Keuken:
- Thais
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / curry / gevogelte
Ingrediënten
- bai horapa
- bai ma-grood
- bamboescheuten
- bergamotblad
- citroengras
- galanga
- gapi
- garnalenpasta
- groene thaise chilipeper
- kha
- kipfilet
- knoflook
- kokosmelk
- kokosroom
- komijnpoeder
- kratiem
- ma-khue puang
- nam pla
- piew ma-grood
- prik chee fa daeng
- prik khee noo
- raak pak chee
- rode chilipeper
- bergamotschil
- sjalot
- suiker
- ta krai
- thaise aubergine
- thaise vissaus
- verse basilicum
- verse korianderwortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.