A. Little

We hebben 2 boeken van A. Little waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van A. Little? Registreren is gratis!

Boeken van A. Little

Recepten van A. Little

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Luchtig gevulde chocoladetaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, bittere chocolade, bloem, boter, cacaopoeder, cognac, ei, espressokoffie, poedersuiker, rum, tafelsuiker en whisky

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Caldo verde

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, knoflook, koriander, peper, savooiekool, water, zampone en zeezout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Aardappelpannekoekjes met gerookte paling en spek

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, crème fraîche, ei, melk, mierikswortel, nootmuskaat, ongerookt doorregen spek, palingfilet, peper, slagroom, wasabipoeder, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Tarte tatin

Ingrediënten:
appel, bladerdeeg, bloem, boter, citroensap en tafelsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Geroosterd lamsvlees met couscoussalade

Ingrediënten:
citroen, couscous, gele paprika, knoflook, lamslende, mignonnette peper, munt, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, rozemarijn, tijm, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Kalfslever met rode bietjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, kalfsfond, kalfslever, kippenbouillon, kippenfond, mierikswortel, peper, rode biet, sherryazijn, sjalot en zeezout

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Mosselcremesoep met saffraan

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, mossel, peper, prei, saffraan, selderijwortel en slagroom

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Bread-and-butter-pudding van panettone

Ingrediënten:
abrikozenjam, boter, crème fraîche, ei, bosvruchten, grappa, panettone, poedersuiker, slagroom, sultana's, tafelsuiker, vanille-essence, vanillestokje en volle melk

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Zeetong Florentine

Ingrediënten:
boter, citroen, parmagiano reggiano, peper, wilde spinazie, zeetong en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Snelle blanke fond

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenbouillonblokje, kippenbouillon uit pot, laurier, ui, witte wijn, wortel en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Bijgerecht uit De flair van eenvoud:

Gratin Dauphinois

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, nootmuskaat, peper, slagroom, volle melk en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Amandelcremetaart met peren

Ingrediënten:
amandelen, amandelschaafsel, bloem, boter, ei, pâte sucrée, peer op siroop, poedersuiker, rum en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Alle recepten van A. Little