Jacques Meerman

We hebben 6 boeken van Jacques Meerman waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jacques Meerman? Registreren is gratis!

Boeken van Jacques Meerman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Jacques Meerman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Neêrlands roem:

Roomkaastaart met kervel

Ingrediënten:
dragon, ei, kalfsfond, kalfsjus, kervel, peper, rodewijnazijn, roomkaas en salie

Keuken:
Hollands
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Narcissenrijst

Ingrediënten:
azijn, ei, korianderzaad, olie, peper, rijst, saffraan, schapenvlees, water, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
schapenvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Bithynische garos

Ingrediënten:
allec, ansjovis, horsmakreel, makrelen, oude wijn, picarellen en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
saus / vis
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Hieltjes met perenbliksem

Ingrediënten:
aardappel, boter, kalfsfond, kalfsjus, kaneelstokje, knoflook, laurier, lichtgerookt mager spek, melk, olijfolie, stoofperen, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, varkensschenkel, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Ossenstaart met linzen

Ingrediënten:
bloem, bouillonblokje, chilipeper, knoflook, kruidnagel, laurier, linzen, olijfolie, ossenstaart, peper, rode wijn, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Ioncada

Ingrediënten:
melk en stremsel

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Frambozenkwark

Ingrediënten:
boerenkwark, frambozen, gelatine en suikerwater

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch / zuivel
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Brood dat de Franken en Armenen iflaghun noemen

Ingrediënten:
anijs, ei, geklaarde boter, gember, gemengde specerijen, hennepzaad, kaas, karwijzaad, komijn, maanzaad, peper, pistachenoten, saffraan, sesamzaad, wijnruit, witte bloem en zout

Keuken:
Mediterraans / Syrisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Tharid die ze in Ifruqiyya fatir noemen

Ingrediënten:
amandelen, boter, eidooier, kaneel, kippenvlees, korianderzaad, lamsvlees, olie, olijven, peper, ui, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Makke

Ingrediënten:
gedroogde tuinbonen, rode wijn en ui

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Griesmeelpudding

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, griesmeel, melk, roomboter, sinaasappel, slagroom, suiker, suikerwater, vanillestokje en zwartebessensap

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Ossenstraatbouillon met groente

Ingrediënten:
knolselderij, ossenstaart, peper, peultjes, plantaardige olie, prei, rode wijn, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Alle recepten van Jacques Meerman