Jacques Meerman

We hebben 6 boeken van Jacques Meerman waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jacques Meerman? Registreren is gratis!

Boeken van Jacques Meerman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Jacques Meerman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Bijgerecht uit Mediterraneo:

Espinac

Ingrediënten:
olie, spinazie en zout

Keuken:
Mediterraans / Catalaans
Soort:
groente
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Varkensribstuk met Zaanse mosterdsaus

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, dijonmosterd, knoflook, kookroom, laurier, melk, olijfolie, sjalot, slagroom, varkensribstuk, witte wijn, zaanse mosterd, zout, zuring en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Kaasgebak uit Toledo

Ingrediënten:
anijs, bloem, boter, honing, kaneel, koriander, munt, olie, suiker, verse kaas, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Ravieles

Ingrediënten:
bloem, boter, kaas, peterselie, salie, sjalot en suiker

Keuken:
Mediterraans / Brits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Bilaja

Ingrediënten:
amandelen, ei, eidooier, korianderzaad, lavendelzout, murri naqi, olie, pepers, saffloerolie, schapenbuik, schapenlende, schapenvet en ui

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
schapenvlees
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Eendenleverpaté

Ingrediënten:
eendenlevers, fleur de sel, gembersiroop, marc de bourgogne, nootmuskaat, peper en rode port

Keuken:
Hollands
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Murri

Ingrediënten:
bedorven gerst, kaneel, kruiden, saffraan, tarwemeel, vijgenbladeren, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
condiment
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Saraceense saus

Ingrediënten:
amandelen, galanga, gember, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, paradijskorrels, rozijnen en verjus

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Sambusak in Perzische stijl

Ingrediënten:
azijnsaus, gehakt, mosterdsaus, olijfolie, pastadeeg, sesamolie en specerijen

Keuken:
Mediterraans / Iraans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Zoervleisch met dikke frieten

Ingrediënten:
appelstroop, frituurvet, jeneverbes, kruidnagel, laurier, olie, ontbijtkoek, perenstroop, rundernek, ui, vastkokende aardappel, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Gekookt rundvlees

Ingrediënten:
azijn, brood, knoflook, koriander, korianderzaad, peper, peterselie, runderribstuk, runderschenkel, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Tarfist uit Fez

Ingrediënten:
amandelen, boter, broodkruim, honing, kaneel, kruiden, kruidnagel, saffraan, spijknardus, suiker en water

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Jacques Meerman