C. Brooks Brown

We hebben 3 boeken van C. Brooks Brown waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C. Brooks Brown? Registreren is gratis!

Boeken van C. Brooks Brown

Recepten van C. Brooks Brown

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Nieuw vegetarisch koken:

Bruschetta met beleg

Ingrediënten:
ciabatta, fruitige extra vergine olijfolie en knoflook

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:

Muffins met vruchten en noten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijn zeezout, gedroogde vruchten, magere yoghurt, noten, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:

Wortelcake met olijfolie

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, dubbelkoolzure soda, ei, fijne suiker, gemalen kaneel, gemalen kardemom, mascarpone, olijfolie, boter, pecannoten, poedersuiker, vanille-essence, wortel en zeezout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Baba ganouj

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, dikke yoghurt, knoflook, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Champignontaartjes met zoete uien

Ingrediënten:
champignon, cheddar, gruyère, olijfolie, boter, suiker, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood en zeezout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Toscaanse panzanella

Ingrediënten:
ciabatta, extra vergine olijfolie, gele paprika, grof zeezout, kappertjes, knoflook, pomodoritomaat, rode paprika, rodewijnazijn, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zwarte olijven

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:

Citroenmuffins met maanzaad

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijn zeezout, maanzaad, magere yoghurt, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / nagerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise kokosgelei

Ingrediënten:
agar-agar, djeroek poeroetblaadjes, fijne suiker, gekarameliseerde pinda, gemberwortel, kokosmelk, melk, rode chilipeper en sereh

Keuken:
Thais
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise koolsla

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, palmsuiker, pinda, pomodori, rode chilipeper, rodekool, sla, sperziebonen en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Brunch / lunch / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Welsh rarebit

Ingrediënten:
bier, boter, brood, cheddar, ei, mosterd, sjalot, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Maïssalsa

Ingrediënten:
groene chilipeper, limoensap, maïskorrels, rode ui, verse koriander en zeezout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Laksa met pompoen en tahoe

Ingrediënten:
bosui, djeroek poeroetblaadjes, gemalen kurkuma, gemberwortel, knoflook, kokoscrème, komkommer, lichte sojasaus, mihoen, pompoen, rode chilipeper, sereh, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse koriander, verse munt en zonnebloemolie

Keuken:
Maleisisch
Soort:
curry / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise geglaceerde groentespiezen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, champignon, chilipeper, courgette, djeroek poeroetblaadjes, donkere sojasaus, gele paprika, knoflook, kokoscrème, limoen, mango, rijstazijn, rode paprika, rode thaise chilipeper, rode ui, sereh, tomatenpuree en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente
Alle recepten van C. Brooks Brown