Gevulde portobellopaddestoelen met mozzarella en truffelolie
★
★
★
★
★
Een recept van Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb.
U vindt dit recept op pagina 110 in Nieuw vegetarisch koken .
- Keuken:
- Mediterraans / Italiaans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten
- mozzarella
- olijfolie
- portobellopaddestoelen
- tomaat
- truffelolie
- ui
- verse bascilium
- versgemalen zwarte peper
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.