Bart Eijken

We hebben één boek van Bart Eijken waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bart Eijken? Registreren is gratis!

Boeken van Bart Eijken

Recepten van Bart Eijken

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Kuning

Ingrediënten:
juruk purut, kokosmelk, kunyit, salamblaadjes, santen, sereh, water, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Goreng Telor

Ingrediënten:
asem, djahé, eieren, fruit, gula djawa, juruk purut, knoflook, kunyit, laos, lombok, olie, rode lombok, salamblaadjes, santen, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, water, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tahu Tempeh Kacang Panjang

Ingrediënten:
bouillon, bouillonblokje, djahé, knoflook, kousenband, lomboks, olie, salamblaadje, sjalotten, tahu, tempeh, knoflook, tomaat en water

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tum Ayam

Ingrediënten:
bananenblad, bananenbladeren, djahé, fruit, gehakt, ui, gula djawa, kemirinootjes, kentjur, kipgehakt, kippengehakt, knoflook, kokosmelk, kunyit, laos, lombok, olie, peper, rijst, salamblaadje, salamblaadjes, santen, knoflook, trassi, ui, water, water, witte rijst, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Saté Babi

Ingrediënten:
asem, djinten, gula djawa, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kunyit, laos, limoen, lombok, peper, petis udang, pinda's, plantaardige olie, rawits, santen, sjalotjes, trassi, ui, varkensfricandeau en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Ayam Boemboe Bali

Ingrediënten:
asem, djahé, djinten, fruit, gemalen kokos, water, gula djawa, ketjap, korianderpoeder, kip, knoflook, kokos, laos, laoswortel, lombok, olie, tomaat, rode lombok, salamblaadjes, serehstengels, sjalot, sjalotjes, sjalotten, knoflook, tomaten, trassi, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Gado-Gado

Ingrediënten:
aardappel, bananenblad, bloemkool, ei, eieren, ei, gefruite uitjes, groenten, ijsbergsla, katjangsaus, komkommer, komkommer, kroepoek, ijsbergsla, lente-ui, lente-uitjes, pindakaas, pinda’s, rijst, sperziebonen, taugé, vet, water, water, wijn, witte kool en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Saté Ayam

Ingrediënten:
ananas, boter, bruine basterdsuiker, djahé, garnaal, geitenvlees, gula djawa, kardemompitje, ketjap, ketjap manis, kip, kippendijen, limoenen, limoensap, room, rundvlees, slagroom, suiker, knoflook, varkensvlees, vlees, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Putih

Ingrediënten:
asem, bamboe, fruit, garnalen, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, langkorrelige rijst, laos, lombok, olie, rawit, rijst, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, knoflook, trassi, water, water, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Babi Ketjap

Ingrediënten:
asem, azijn, citroensap, djahé, fruit, gembersiroop, gula djawa, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, knoflook, komkommer, lombok, lomboks, mirin, olie, peper, peper en zout, rawit, rode lombok, rode wijn, sjalot, sjalotje, sjalotjes, sjalotten, speklapjes, knoflook, knoflook, varkenshaas, varkensvlees, vlees, water, wijn, witte azijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Urap-Urap

Ingrediënten:
asem, bouillon, bouillonblokje, djahé, eieren, groenten, gula djawa, kardemomzaadjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosmelk, kunyit, laos, lombok, olie, santen, sereh, sjalot, sjalotten, steranijs, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Goreng Tomaat

Ingrediënten:
asem, fruit, garnalen, garnaal, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruidenmengsel, kunyit, laos, lombok, olie, petehbonen, plantaardige olie, salamblaadjes, salamblad, santen, sereh, citroengras, sjalot, sjalotten, knoflook, tomaten, trassi, tropisch fruit, ui, uien, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Terong Balado

Ingrediënten:
asem, aubergine, aubergines, djahé, ei, eieren, fruit, kardemompitjes, ketjap manis, knoflook, kruidnagel, kunyit, laos, limoen, limoensap, lombok, lomboks, olie, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, steranijs, knoflook, tomaat, ui, water, zwarte thee en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Goreng

Ingrediënten:
djinten, eieren, garnalen, ui, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, laoswortel, lombok, olie, prei, rode lombok, selderij, knoflook, winterwortel, witte kool, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Klepon

Ingrediënten:
gula djawa, kokos, kokosrasp, meel, pandanbladeren, suiker, walnoten, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Alle recepten van Bart Eijken