Bubur Ketan Hitem
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken.
U vindt dit recept op pagina 140 in Bartje Boemboe .
- Keuken:
- Indonesisch
Ingrediënten
- zout
- ei
- garnalen
- gehakt
- gula djawa
- half-om-halfgehakt
- kaneel
- ketjap
- korianderpoeder
- knoflook
- kokos
- kokosrasp
- limoenrasp
- limoenschil
- lombok
- olie
- pandanbladeren
- peper
- rijst
- rode lombok
- roomboter
- rundergehakt
- santen
- selderij
- selderijblaadjes
- sjalotten
- stroop
- tahu
- knoflook
- water
- wortel
- zout
- zout en peper
- zwarte ketanrijst
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.