Rendang
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken.
U vindt dit recept op pagina 96 in Bartje Boemboe .
- Keuken:
- Indonesisch
Ingrediënten
- asem
- bitter
- citroensap
- kokosnootvruchtvlees
- groenten
- juruk purut
- kentjur
- knoflook
- kokos
- komkommer
- kool
- limoen
- lombok
- olie
- pasta
- salamblaadjes
- sjalotten
- sperziebonen
- spitskool
- suiker
- taugé
- knoflook
- trassi
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.