Ruprecht Stempell

We hebben één boek van Ruprecht Stempell waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ruprecht Stempell? Registreren is gratis!

Boeken van Ruprecht Stempell

Recepten van Ruprecht Stempell

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Vals ijs - gelato di campagna

Ingrediënten:
amandel, gesuikerde vruchten, kaneel, kleurstof, pistachenoten, suiker, vanille en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Duif van de spies - piccioni allo spiedo

Ingrediënten:
citroen, droge rode wijn, duif met ingewanden, olijfolie, peper, salieblaadjes, wijnazijn, witbrood, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / wild en gevogelte
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Pasta met sardientjes - pasta con le sarde

Ingrediënten:
ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, saffraan, spaghetti, ui, venkel, verse sardientjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde krab - moleche ripiene

Ingrediënten:
bloem, eieren, krab, plantaardige frituurolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Macaroni met Napolitaanse saus - maccheroni alla napoletana

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, caciocavallo, droge witte wijn, knoflook, macaroni, mozzarella, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatenpuree, ui, varkensreuzel, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Drinken / aperitief uit Culinaria Italia:

Rossini

Ingrediënten:
aardbeienpuree en prosecco di conegliano

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Alle recepten van Ruprecht Stempell