Ruprecht Stempell

We hebben één boek van Ruprecht Stempell waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ruprecht Stempell? Registreren is gratis!

Boeken van Ruprecht Stempell

Recepten van Ruprecht Stempell

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Pasta met sardientjes - pasta con le sarde

Ingrediënten:
ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, saffraan, spaghetti, ui, venkel, verse sardientjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Rauwkostschotel met dipsaus - pinzimonio

Ingrediënten:
andijvie, bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente uitje, paprika, peper, radijs, venkel, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spekballetjes - canederli

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, doorregen spek, eieren, melk, nootmuskaat, peper, salami, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Vissoep op de wijzen van Ancona - brodetto all´anconitana

Ingrediënten:
bloem, extra vergine olijfolie, gemarineerde peperoncino, knoflook, laurierblad, schelpdieren, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wijnazijn, witbrood, zeevis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gebakken langoest - aragosta al forno

Ingrediënten:
bloem, boter, halfdroge witte wijn, langoest, peper, plantaardige olie, rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Zoete rijstkoek - bostrengo

Ingrediënten:
appel, broodkruim, cacaopoeder, citroenrasp, ei, espresso, extra vergine olijfolie, gedroogde vijgen, honing, maïsmeel, melk, peer, poedersuiker, rijst, rozijnen, rum, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Drinken / aperitief uit Culinaria Italia:

Tiziano

Ingrediënten:
blauwe druivensap en prosecco di conegliano

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Alle recepten van Ruprecht Stempell