A. Witschonke

We hebben één boek van A. Witschonke waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van A. Witschonke? Registreren is gratis!

Boeken van A. Witschonke

Recepten van A. Witschonke

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Falafel met za'atar

Ingrediënten:
bakpoeder, bladpeterselie, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, kikkererwt, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, neutrale olie, peper, sesamzaad, sumak, tijm, ui, za'atar en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Frittata met brood

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei met salsa

Ingrediënten:
boter, ei, olijfolie, room, salsa, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kaasomelet

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, cheddar, cottage cheese, ei, geitenkaas, knoflook, monterey jack kaas, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Rijstkoeken met shoaxingwijn

Ingrediënten:
bamboescheuten, droge sherry, knoflook, lente ui, neutrale olie, rijstkoek, sesamzaad, shaoxingwijn, sojasaus en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde tofu-spiesjes

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, gele ui, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, knoflook, koriander, olijfolie, paprika, rode ui, stevige tofu, tomaat, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige bulgur met spinazie

Ingrediënten:
boter, bulgur, farro, gierst, groentebouillon, hominy, kamutkorrels, nootmuskaat, olijfolie, plantaardige melk, quinoa, rogge, room, spelt, spinazie, tarwe en volle melk

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Knapperige sjalot

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, knoflook, maïsolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hartige broodpudding

Ingrediënten:
bieslook, boter, cheddar, ei, emmentaler, gruyère, melk, monterey jack kaas, peterselie, roggebrood, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gele rijst, de beste manier

Ingrediënten:
boter, citroen, doperwt, groentebouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, piment, rijst, rode paprika, saffraan, tomaat, ui, witte rijst en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemarineerde groente

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, oregano, rode paprika, rode wijnazijn, ui, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Bruine saus

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, melk, olijfolie, peper, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Midzomerse groenteburger

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, courgette, knoflook, olijfolie, rode ui, wit maismeel, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Griekse stijl orzosalade

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, feta, lente-ui, munt, olijfolie, oregano, orzo, peterselie, ricotta, tomaat, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van A. Witschonke