David Lee

We hebben één boek van David Lee waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Lee? Registreren is gratis!

Boeken van David Lee

Recepten van David Lee

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Singapore Crab / Singapore krab

Ingrediënten:
bruine suiker, gekookte krab, rijst, gember, hete chilipoeder, knoflook, komkommer, kroepoek, plantaardige olie, rode wijnazijn, tomatenketchup, visbouillon en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-fried Mushrooms / Geroerbakte paddenstoelen

Ingrediënten:
champignons, chili-bonensaus, chilipoeder, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde shiitake, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, sesamolie, stropaddestoelen, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Zoetzure saus

Ingrediënten:
azijn, bouillon, bruine suiker, lichte sojasaus, maïzena, sherry en tomatenpuree

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Fried Golden Bags / Gefrituurde gouden buideltjes

Ingrediënten:
bieslook, chilisaus, donkere sojasaus, frituurolie, garnalen, groene chilipeper, knoflook, korianderstengel, korianderwortel, mager varkensgehakt, nam pla, peper, pruimensaus, waterkastanjes uit blik en wontonvellen

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Currypasta

Ingrediënten:
garnalenpasta, groene chilipepers, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, limoenschil, sereh en ui

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
condiment
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Basisrecept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Red Curry Paste / Rode currypasta

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, knoflook, komijnzaad, korianderstengel, korianderzaad, sjalot, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Five-Spice Chicken

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, kippenborst, kippenbouillon, peper, plantaardige olie, sojasaus, ui, vijfkruidenpoeder, water, waterkastanje in blik en wortel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Maleisisch
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Chow Mein

Ingrediënten:
chinese rijstnoedels, chow miensaus, gekookte ham, gember, kippenborst, knoflook, lente-ui, pepertje, peultjes, plantaardige olie en taugé

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Amerikaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spicy Fried Rice / Gekruide gebakken rijst

Ingrediënten:
basilicum, donkere sojasaus, knoflook, langkorrelrijst, mager rundgehakt, nam pla, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode kidneybonen, sperziebonen, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rijst / rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Bang Bang Chicken / Bang bang kip

Ingrediënten:
droge sherry, gember, groene chilipeper, honing, kippenborst, kippenbouillon, komkommer, plantaardige olie, bladpeterselie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé en wortel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Alle recepten van David Lee