David Lee

We hebben één boek van David Lee waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Lee? Registreren is gratis!

Boeken van David Lee

Recepten van David Lee

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-fried Prawns / Geroerbakte garnalen

Ingrediënten:
droge sherry, eiwit, gember, gepelde grote garnalen, kippenbouillon, knoflook, korianderstengels, lente-ui, maïzena, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, waterkastanjes, zout en zwarte bonen

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Zoetzure saus

Ingrediënten:
azijn, droge sherry, gember, lente-ui, sojasaus en suiker

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Prawns in Coconut Sauce / Garnalen in kokossaus

Ingrediënten:
citroengras, dikke kokosmelk, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, garnaal, koriander, limoensap, nam pla, pinda's, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, tomaten en ui

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Fried Golden Bags / Gefrituurde gouden buideltjes

Ingrediënten:
bieslook, chilisaus, donkere sojasaus, frituurolie, garnalen, groene chilipeper, knoflook, korianderstengel, korianderwortel, mager varkensgehakt, nam pla, peper, pruimensaus, waterkastanjes uit blik en wontonvellen

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Lemon Chicken / Citroenkip

Ingrediënten:
citroen, citroensaus, eiwit, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Chow Mein

Ingrediënten:
chinese rijstnoedels, chow miensaus, gekookte ham, gember, kippenborst, knoflook, lente-ui, pepertje, peultjes, plantaardige olie en taugé

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Amerikaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Oriental Lamb / Orientaals lam

Ingrediënten:
courgette, gele paprika, knoflook, lamfilet, lente-ui, peper, plantaardige olie, rode paprika, saus voor orientaals lam en waterkastanje in blik

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Noodles with Prawn Sauce / Noedels met garnalensaus

Ingrediënten:
droge sherry, eiernoedels, garnalen, gedroogde chinese paddenstoelen, gekookte magere ham, gember, heldere bouillon, kippenvlees, knoflook, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van David Lee