Ginger and Spring Onion Crab / Gember en lente-ui krab

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 58 in Wok & Stir-Fry Cooking .

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemberkoeklolly’s

delicious. magazine - 2007-08

Gemberkoeklepels

delicious. magazine - 2010-12

Gemberbolus

Een recept uit delicious. magazine - 2016-11

Sint-jacobsvruchten met gember en knoflook

Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter