Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bamboespruiten, biefstuk, broccoli, champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, droge sherry, gember, lente-ui, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, suiker, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: ijswater en rode chilipeper
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: garnituur / vegan
Ingrediënten: bamboescheuten, bloem, brasem, frituurolie, gedroogde chinese paddestoelen, gember, harder, karper, knoflook, lente-ui, waterkastanjes, zoetzure saus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: basilicumbladeren, galangal, garnalen, groene chilipeper, groene currypasta, kokosmelk en nam pla
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bamboescheuten, chinese gedroogde paddenstoelen, groente, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, paksoi, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, stevige tofu, suiker, water, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan
Ingrediënten: citroengras, galangal, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, knoflook, komijnzaad, korianderstengel, korianderzaad, sjalot, witte peperkorrels en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Ingrediënten: artisjokhart uit blik, balsamicoazijn, basilicum, gember, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bruine suiker, eendenborstfilet, kaneel, peper, plantaardige olie, port, rode pruim, rode wijnazijn, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: azijn, bouillon, bruine suiker, lichte sojasaus, maïzena, sherry en tomatenpuree
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: gedroogde kokosnoot, kokosrasp en melk
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basterdsuiker, citroensap, knoflook en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: bruine suiker, maïzena, sojasaus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: bakpoeder, dipsaus voor garnalen, ei, maïzena, water en zelfrijzend bakmeel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: citroengraspoeder, citroensap, citroenschil, kippendijen, knoflook, kurkuma, macadamianoten, plantaardige olie, bladpeterselie, santen en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bieslook, chilisaus, donkere sojasaus, frituurolie, garnalen, groene chilipeper, knoflook, korianderstengel, korianderwortel, mager varkensgehakt, nam pla, peper, pruimensaus, waterkastanjes uit blik en wontonvellen
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, dunne eiernoedels, gele bonensaus, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, peper, pindakaas, plantaardige olie, rode chilipeper, varkensgehakt en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / varkensvlees
Ingrediënten: bloem, droge sherry, ei, krabvlees, lente-ui, maïzena, peper, plantaardige olie, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: azijn, biefstuk, gember, groene paprika, knoflook, maïzena, rode chilipeper, rode paprika, sesamolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: babymais, babywortels, droge sherry, gele bonensaus, knoflook, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, rode paprika, sherryazijn, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: chilisaus, droge sherry, groene paprika, kippenborst, maïzena, plantaardige olie, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / bouillon
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar