Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: azijn, bouillon, bruine suiker, lichte sojasaus, maïzena, sherry en tomatenpuree
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: aubergine, chilisaus, droge sherry, gember, knoflook, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus en varkensfilet
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: bieslook, droge sherry, gember, kip, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: chilipoeder, gember, heldere honing, munt, pindakaas met stukjes pinda, plantaardige olie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sojasaus, ui en varkensfilet
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: citroen, ei, rijst, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, tomatenpuree, ui en varkenshaas
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / varkensvlees
Ingrediënten: bamboescheuten, bloem, brasem, frituurolie, gedroogde chinese paddestoelen, gember, harder, karper, knoflook, lente-ui, waterkastanjes, zoetzure saus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: bruine suiker, ei, garnalen, gele bonensaus, kippenborst, knoflook, koriander, nam pla, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, sjalot en tamarindewater
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: broccoliroosjes, donkere sojasaus, eiernoedels, garnalen, gele bonensaus, inktvis, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kool, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, suiker en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: frituurolie, garnalen, maïzena, water en zoetzure saus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, hete chilipoeder, knoflook, korianderpoeder, kurkuma, lamfilet, okra, plantaardige olie, poedersuiker, tomaat, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: gember, heldere bouillon, krab, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sherry, sojasaus, suiker, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ananas uit blik, bamboescheuten, brandy, ei, groene paprika, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sweet and sour saus, varkensvlees en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, gember, knoflook, sojasaus en vijfkruidenpoeder
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: marinade
Ingrediënten: eiernoedels, heldere bouillon, kool, krabvlees uit blik, lente-ui, plantaardige olie, sojasaus en spinazie
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: azijn, droge sherry, gember, lente-ui, sojasaus en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: chilisaus, droge sherry, groene paprika, kippenborst, maïzena, plantaardige olie, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / bouillon
Ingrediënten: droge sherry, eiernoedels, garnalen, gedroogde chinese paddenstoelen, gekookte magere ham, gember, heldere bouillon, kippenvlees, knoflook, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, groentebouillon, knoflook, kool, paddenstoelen, peper, plantaardige olie, taugé, ui, vegetarische oestersaus en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: groente
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: gember, hete chilisaus, kippenborst, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, soja saus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar