David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Wok & Stir-Fry Cooking

Marks & Spencer Kitchen Library

Een boek van David Lee

We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking

Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Plum Duck / Eend met pruimen

Ingrediënten:
bruine suiker, eendenborstfilet, kaneel, peper, plantaardige olie, port, rode pruim, rode wijnazijn, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Oriental Lamb / Orientaals lam

Ingrediënten:
courgette, gele paprika, knoflook, lamfilet, lente-ui, peper, plantaardige olie, rode paprika, saus voor orientaals lam en waterkastanje in blik

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef with Pineapple / Rundvlees met ananas

Ingrediënten:
ananas, bleekselderij, donkere bruine suiker, droge sherry, kogelbiefstuk, maïzena, marinade voor rundvlees met ananas, ossenhaas, peper, plantaardige olie, rijstwijn, runderbouillon en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Fried Noodles with Vegetables / Gebakken noedels met groente

Ingrediënten:
broccoliroosjes, donkere sojasaus, eiernoedels, garnalen, gele bonensaus, inktvis, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kool, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, suiker en water

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Crab Rolls / Krabrolletjes

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, krabvlees, lente-ui, maïzena, peper, plantaardige olie, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Deep-fried Wontons / Gefrituurde wontons

Ingrediënten:
chinese rijstwijn, droge sherry, garnalen, lente-ui, plantaardige olie, saus voor wontons, suiker, varkensgehakt, wontonvellen en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-fried Prawns / Geroerbakte garnalen

Ingrediënten:
droge sherry, eiwit, gember, gepelde grote garnalen, kippenbouillon, knoflook, korianderstengels, lente-ui, maïzena, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, waterkastanjes, zout en zwarte bonen

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Lemon Chicken / Citroenkip

Ingrediënten:
citroen, citroensaus, eiwit, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-fried Mushrooms / Geroerbakte paddenstoelen

Ingrediënten:
champignons, chili-bonensaus, chilipoeder, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde shiitake, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, sesamolie, stropaddestoelen, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Fried Golden Bags / Gefrituurde gouden buideltjes

Ingrediënten:
bieslook, chilisaus, donkere sojasaus, frituurolie, garnalen, groene chilipeper, knoflook, korianderstengel, korianderwortel, mager varkensgehakt, nam pla, peper, pruimensaus, waterkastanjes uit blik en wontonvellen

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Lamb in Lettuce Parcels / Lam in sla-pakketjes

Ingrediënten:
basilicum, dipsaus voor lam in sla, gedroogde shii-takes, groene chilipeper, hoisinsaus, lamsfilet, lente-ui, munt, peper, plantaardige olie, slabladeren, sojasaus en taugé

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
lamsvlees
Toon alle 104 recepten in dit boek