Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, ei, garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paddenstoelen, taugé, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: ijswater en rode chilipeper
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: garnituur / vegan
Ingrediënten: bamboescheuten, bloem, brasem, frituurolie, gedroogde chinese paddestoelen, gember, harder, karper, knoflook, lente-ui, waterkastanjes, zoetzure saus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, droge sherry, ei, krabvlees, lente-ui, maïzena, peper, plantaardige olie, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroen, citroensaus, eiwit, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basilicum, dipsaus voor lam in sla, gedroogde shii-takes, groene chilipeper, hoisinsaus, lamsfilet, lente-ui, munt, peper, plantaardige olie, slabladeren, sojasaus en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroen, ei, rijst, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, tomatenpuree, ui en varkenshaas
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / varkensvlees
Ingrediënten: bakpoeder, dipsaus voor garnalen, ei, maïzena, water en zelfrijzend bakmeel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: bruine suiker, maïzena, sojasaus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: basterdsuiker, coquilles met koraal, gember, knoflook, lente-ui, peper, peultjes, plantaardige olie, sesamolie en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gember, heldere bouillon, krab, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sherry, sojasaus, suiker, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: broccoliroosjes, donkere sojasaus, eiernoedels, garnalen, gele bonensaus, inktvis, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kool, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, suiker en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: azijn, gember, groene paprika, inktvis, peper, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: tamarinde en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: condiment
Ingrediënten: citroen, citroensap, ei, garnalen, gele bonensaus, kokosmelk, koriander, lente-ui, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, suiker, tamarindesap, taugé en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, kippenborst, kippenbouillon, peper, plantaardige olie, sojasaus, ui, vijfkruidenpoeder, water, waterkastanje in blik en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Maleisisch
Ingrediënten: azijn, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, suiker, tomatenpuree en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: droge sherry, eiwit, gele bonensaus, gember, groene paprika, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, walnoten, water, zout en zwarte bonensaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: maïzena, sojasaus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar