Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bamboescheuten, chinese gedroogde paddenstoelen, groente, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, paksoi, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, stevige tofu, suiker, water, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan
Ingrediënten: lente-ui, sesamolie, sperziebonen, suiker, taugé, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, gember, knoflook, sojasaus en vijfkruidenpoeder
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: marinade
Ingrediënten: basilicum, dipsaus voor lam in sla, gedroogde shii-takes, groene chilipeper, hoisinsaus, lamsfilet, lente-ui, munt, peper, plantaardige olie, slabladeren, sojasaus en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: droge sherry, gember, kipstukjes, lente-ui, rijstwijn, spareribs en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: bouillon
Ingrediënten: eiernoedels, heldere bouillon, kool, krabvlees uit blik, lente-ui, plantaardige olie, sojasaus en spinazie
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: tamarinde en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: condiment
Ingrediënten: gedroogde kokosnoot, kokosrasp en melk
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: courgette, gele paprika, knoflook, lamfilet, lente-ui, peper, plantaardige olie, rode paprika, saus voor orientaals lam en waterkastanje in blik
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: gember, knoflook, kogelbiefstuk, ossenhaas, plantaardige olie, rode chilipeper, rode paprika, saus voor rundvlees met szechuanpeper en szechuanpeperkorrels
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: frituurolie, garnalen, maïzena, water en zoetzure saus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: eendenborstfilet, kardemompeulen, peper, plantaardige olie, rijst, sinaasappelpartjes en sinaasappelsaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroen, ei, rijst, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, tomatenpuree, ui en varkenshaas
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / varkensvlees
Ingrediënten: bamboescheuten, bloem, brasem, frituurolie, gedroogde chinese paddestoelen, gember, harder, karper, knoflook, lente-ui, waterkastanjes, zoetzure saus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: champignons, chili-bonensaus, chilipoeder, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde shiitake, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, sesamolie, stropaddestoelen, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: droge sherry, gember, groene chilipeper, honing, kippenborst, kippenbouillon, komkommer, plantaardige olie, bladpeterselie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: azijn, biefstuk, gember, groene paprika, knoflook, maïzena, rode chilipeper, rode paprika, sesamolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bloem, knoflook, korianderblaadjes, korianderstengel, nam pla, plantaardige olie, suiker, varkensgehakt en zwarte peper
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: ijswater en rode chilipeper
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: garnituur / vegan
Ingrediënten: eiernoedels, hete chilisaus, knoflookteen, lente-ui, plantaardige olie, sesamolie, tomatenketchup, varkenshaas, water en zeezout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar