Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilipoeder, garnaal, knoflook, olie, rode kerstomaten, rode wijnazijn, suiker, tomatenpuree en ui
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: ijswater en rode chilipeper
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: garnituur / vegan
Ingrediënten: azijn, droge sherry, gember, lente-ui, sojasaus en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: champignons, chili-bonensaus, chilipoeder, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde shiitake, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, sesamolie, stropaddestoelen, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: broccoli, droge sherry, eiwit, gember, garnaal, lente-ui, maïzena, medium sherry, plantaardige olie, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, coquilles, doubanjiang, garnalen, gember, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, sherry, wei-eiwit, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroengras, citroenrasp, garnalenpasta, gedroogde groene chilipeper, gemalen laos, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, lente-ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Ingrediënten: frituurolie, garnalen, maïzena, water en zoetzure saus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: champignons, marinade voor gebakken vis met citroen, peultjes, plantaardige olie, bladpeterselie, sesamolie en zeeduivel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: azijn, biefstuk, gember, groene paprika, knoflook, maïzena, rode chilipeper, rode paprika, sesamolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bloem, bruine suiker, droge sherry, rijstwijn, sinaasappelsap, sojasaus, vijfkruidenpoeder en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: bruine suiker, garnalen, knoflook, koriander, krabvlees, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, sinaasappelrasp, sojasaus, tamarindewater, taugé, ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bruine suiker, gekookte krab, rijst, gember, hete chilipoeder, knoflook, komkommer, kroepoek, plantaardige olie, rode wijnazijn, tomatenketchup, visbouillon en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: azijn, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, suiker, tomatenpuree en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: donkere sojasaus, ei, knoflook, nam pla, olie, ossenhaas, peper, rijstnoedels, sperziebonen en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / rundvlees
Ingrediënten: droge sherry, gember, groene chilipeper, honing, kippenborst, kippenbouillon, komkommer, plantaardige olie, bladpeterselie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bruine suiker, eendenborstfilet, kaneel, peper, plantaardige olie, port, rode pruim, rode wijnazijn, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde garnalen, garnaal, ingelegde meiknolletjes, kippenborst, knoflook, krabvlees, lente-ui, nam pla, peper, pinda's, plantaardige olie, rijstnoedels, suiker en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: droge sherry, eiernoedels, garnalen, gedroogde chinese paddenstoelen, gekookte magere ham, gember, heldere bouillon, kippenvlees, knoflook, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar