Wok & Stir-Fry Cooking
Marks & Spencer Kitchen Library
We hebben 104 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wok & Stir-Fry Cooking , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wok & Stir-Fry Cooking
Een greep uit de 104 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilisaus, droge sherry, groene paprika, kippenborst, maïzena, plantaardige olie, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / bouillon
Ingrediënten: azijn, biefstuk, gember, groene paprika, knoflook, maïzena, rode chilipeper, rode paprika, sesamolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: citroen, ei, rijst, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, tomatenpuree, ui en varkenshaas
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / varkensvlees
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, eendenborstfilet, gember, kersensap, kersen uit pot, peper, plantaardige olie, tapiocameel, tijm, ui, water en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: champignons, chili-bonensaus, chilipoeder, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde shiitake, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, sesamolie, stropaddestoelen, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: basilicum, donkere sojasaus, knoflook, langkorrelrijst, mager rundgehakt, nam pla, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode kidneybonen, sperziebonen, suiker en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rijst / rundvlees
Ingrediënten: citroengras, citroenrasp, garnalenpasta, gedroogde groene chilipeper, gemalen laos, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, lente-ui en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Ingrediënten: bieslook, droge sherry, gember, kip, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus en suiker
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: biefstuk, chilisaus, chinese rijstwijn, gezouten zwarte boontjes, maïzena, plantaardige olie, rijstwijn, rode paprika, runderbouillon en sherry
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde garnalen, garnaal, ingelegde meiknolletjes, kippenborst, knoflook, krabvlees, lente-ui, nam pla, peper, pinda's, plantaardige olie, rijstnoedels, suiker en taugé
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: donkere sojasaus, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, rijstnoedels, rundergehakt, sla, suiker en tomaat
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees / noedels
Ingrediënten: gember, knoflook, kogelbiefstuk, ossenhaas, plantaardige olie, rode chilipeper, rode paprika, saus voor rundvlees met szechuanpeper en szechuanpeperkorrels
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bleekselderij, coquilles, doubanjiang, garnalen, gember, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, sherry, wei-eiwit, wortel en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: basterdsuiker, coquilles met koraal, gember, knoflook, lente-ui, peper, peultjes, plantaardige olie, sesamolie en sojasaus
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ananas uit blik, bamboescheuten, brandy, ei, groene paprika, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sweet and sour saus, varkensvlees en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, kippenborst, kippenbouillon, peper, plantaardige olie, sojasaus, ui, vijfkruidenpoeder, water, waterkastanje in blik en wortel
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Maleisisch
Ingrediënten: droge sherry, eiwit, gember, gepelde grote garnalen, kippenbouillon, knoflook, korianderstengels, lente-ui, maïzena, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, waterkastanjes, zout en zwarte bonen
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: maïzena, sojasaus en water
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: saus
Ingrediënten: bruine suiker, gekookte krab, rijst, gember, hete chilipoeder, knoflook, komkommer, kroepoek, plantaardige olie, rode wijnazijn, tomatenketchup, visbouillon en zout
Keuken: Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort: schaal- en schelpdieren
Toon alle 104 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar