J. Lawson

We hebben 5 boeken van J. Lawson waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van J. Lawson? Registreren is gratis!

Boeken van J. Lawson

Kijk voor meer boeken.

Recepten van J. Lawson

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Krokante komijnkip met rode paprikajam

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemalen komijn, zoet gerookt paprikapoeder, gezeefde tomaten, kipfilet, knoflook, olijfolie, passata, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, sherryazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Venkelsalade

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bleekselderij, ciderazijn, citroensap, extra vierge-olijfolie, rode ui, venkelknol en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Tomatensaus

Ingrediënten:
fino sherry, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, rode ui, tomaat uit blik en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Warme amandeltaart met citrusijs

Ingrediënten:
amandel, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, vanille-extract en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Pollo rollo

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, frituurolie, jonge spinazie, kaneel, kipfilet, knoflook, manchego, peper, pijnboompitten, rozijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Fideua met zeevruchten

Ingrediënten:
babypijlinktvis, chorizoworst, citroenrasp, fideos pasta, fino sherry, garnalen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, pijnboompitten, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, saffraandraadjes, sint-jakobsschelp, spaghettini, suiker, tomaat uit blik, venkelknol, venkelloof, verse bladpeterselie en witbrood

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Samfaina

Ingrediënten:
aubergine, courgette, droge witte wijn, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat uit blik en zeezout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Drinken / cocktails uit Cocina Nueva:

Martini van groene druiven

Ingrediënten:
droge sherry, fino sherry, gin, groene druif en pitloze groene druiven

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Catalaanse cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cannelloni, chorizoworst, fino sherry, gemalen kruidnagel, ham, jamón, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, manchego, melk, morcilla, olijfolie, prosciutto, rode ui, slagroom, tomaat uit blik, verse peterselie, verse tijm, wit broodkruim, witte butifarra, witte peper en wortel

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Garnalentortilla´s met gekruide yoghurt

Ingrediënten:
besan, bloem, blond pils, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, gepelde rauwe garnalen, zoet gerookt paprikapoeder, kikkererwtenmeel, knoflook, olie, rode ui, spaans pils, verse koriander, verse munt, schapenyoghurt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Kaneelsiroop

Ingrediënten:
kaneel, kristalsuiker, sherry pedro ximenez en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / siroop
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Spiesjes van geroosterd zeebanket met romescosaus

Ingrediënten:
amandelen, cayennepeper, citroen, fruitige olijfolie, zoet gerookt paprikapoeder, groene asperge, hazelnoten, knoflook, lente-ui, olijfolie, pimientos del piquillo, garnaal, sherryazijn, sint-jakobsschelp, tomaat en witbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Panna cotta met saffraan

Ingrediënten:
amandelolie, ananas, bloedsinaasappel, citroenrasp, gelatinepoeder, kristalsuiker, melk, milde olie, passievrucht, poedersuiker, roze grapefruit, saffraandraadjes, slagroom, vanillestokje en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Zoete buñuelos met sinaasappelboter

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, ei, eidooier, extra vierge-olijfolie, kristalsuiker, ongezouten roomboter, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Gratin van aardappel en ansjovis

Ingrediënten:
knoflook, manchego, slagroom, vastkokende aardappel, verse ansjovis, verse peterselie, verse tijm en witte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:

Gekarameliseerde ui

Ingrediënten:
manzanilla, olijfolie, rode ui, sherryazijn en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Krokante eendenbouten met venkelsalade

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, ciderazijn, citroensap, eendenbout, eendenvet, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, rode ui, venkelknol, venkelzaad en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Alle recepten van J. Lawson