C. Osmond, A. Adams, J. Lawson, N. Milne en A. Benson - Specerijen

Specerijen

de kleurrijke wereld van geuren, smaken en toepassingen, met meer dan 250 recepten

Een boek van C. Osmond, A. Adams, J. Lawson, N. Milne en A. Benson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Specerijen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Vertaald

Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in tal van keukens en culturen. Het is meer dan een kookboek; het staat boordevol wetenswaardigheden en praktische informatie over het kiezen en bewaren van specerijen, basiskooktechnieken en spijscombinaties.
Specerijen is een rijke inspiratiebron voor elke keuken en bevat meer dan 250 recepten, een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en het culinaire gebruik van specerijen, specerijmengsels en specerijpasta’s uit de hele wereld en anekdotes die zowel hobbykoks als culi’s zullen aanspreken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken