Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, manchego, porcini, zwarte olijven en zwarte truffelolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / samengestelde boter
Ingrediënten: bloem, cacaopoeder, eiwit, hazelnoot, kaneel, kaneelpoeder, kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: amandel, bleekselderij, boter, eendenborst, hazelnoot, kippenbouillon, kleine blauwgroene linzen, kweeperenpasta, le puylinzen, málagasherry, olie, olijfolie, rode ui, sherry pedro ximenez, sinaasappelsap, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, volle zoete sherry en wortel
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: appelcider, bleekselderij, boter, bruine basterdsuiker, ciderazijn, groene appel, ham, jamón, kikkererwten uit blik, knoflook, laurierblad, olijfolie, pastinaak, prosciutto, rode ui, runderwang, rundvleesbouillon, sidra, verse bladpeterselie, walnoten, witte peen en wortel
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, foie gras, kippenbouillon, muskaatdruiven, pistolets, rode ui, rucola, sherryazijn, sherry pedro ximenez, sla en veldsla
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / fruit
Ingrediënten: biefstuk, boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, kalfsbouillon, knoflook, manchego, olijfolie, oloroso sherry, porcini, runderbouillon, sherry pedro ximenez, zwarte olijven en zwarte truffelolie
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bacalao, bladpeterselie, bloemige aardappel, citroen, ei, filodeeg, fino sherry, gedroogde gezouten kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, slagroom, verse tijm en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: amandel, bloemkool, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, slagroom en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / gevogelte / groente
Ingrediënten: avocado, extra vierge-olijfolie, knoflook, kristalsuiker, libanese komkommer, rode paprika, sherryazijn, slamelange en tomaat
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, amandellikeur, amaretto, citroen, droge sherry, fino sherry, kaneelstokje, kristalsuiker en sherry pedro ximenez
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: kaneelstokje, koffiebonen, vanillestokje en wodka
Keuken: Spaans
Soort: niet-alcoholische drank
Ingrediënten: amandelen, amandellikeur, amaretto, citroenrasp, citroenschil, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, slagroom, suiker, varkensbuik, verse tijm, witte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, verse tijm en zwarte spaanse olijven
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, fino sherry, kippenbouillon, laurierblad, melk en slagroom
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: amandel, bloemkool, boter, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, sherryazijn, sjalot, slagroom, tonijnsteak, verse tijm en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: appel, boter, citroensap, eschalot, franse sjalot, gedroogde muskaatdruiven, manzanilla, rozijn, suiker en venkelknol
Keuken: Spaans
Soort: chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano en walnoten
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, extra vierge-olijfolie, gedroogde muskaatdruiven, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, zoet gerookt paprikapoeder, honing, jonge spinazie, kaneelpoeder, lamskotelet, málagasherry, olijfolie, pijnboompitten, rode ui, sherry pedro ximenez, verse bladpeterselie, volle zoete sherry en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: kippenbouillon, kweeperenpasta, málagasherry, sherry pedro ximenez, sinaasappelsap en volle zoete sherry
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / gevogelte
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, gemarineerde geitenkaas in olijfolie, gerookt paprikapoeder, knoflook, stokbrood, tomaat en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230