Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: appelcider, bleekselderij, boter, bruine basterdsuiker, ciderazijn, groene appel, ham, jamón, kikkererwten uit blik, knoflook, laurierblad, olijfolie, pastinaak, prosciutto, rode ui, runderwang, rundvleesbouillon, sidra, verse bladpeterselie, walnoten, witte peen en wortel
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: dadel, guindilla peper, jamón, olijfolie, prosciutto en spaanse blauwe kaas
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: kippenbouillon, kweeperenpasta, málagasherry, sherry pedro ximenez, sinaasappelsap en volle zoete sherry
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / gevogelte
Ingrediënten: boter, slagroom en tuinbonen
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aioli, citroen, citroenrasp, extra vierge olijfolie, ham, jamón, manzanilla, muskaatrozijnen, pijnboompitten, prosciutto, rode ui, rozijnen, verse munt, verse sardines en zeezoutvlokken
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: amandelen, cayennepeper, fruitige olijfolie, zoet gerookt paprikapoeder, hazelnoten, knoflook, pimientos del piquillo, sherryazijn, tomaat en witbrood
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, kippenbouillon, muskaatdruiven, rode ui, sherryazijn en sherry pedro ximenez
Keuken: Spaans
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, licor 43, poedersuiker, rood fruit en sinaasappellikeur
Keuken: Spaans
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: bacalao, extra vierge-olijfolie, frituurolie, gedroogde gezouten kabeljauw, guindilla peper in azijn, kappertjes, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, rode ui, sherryazijn, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie, verse koriander en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: amandelen, manzanilla, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneel, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, verse bladpeterselie en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: amandel, bleekselderij, boter, eendenborst, hazelnoot, kippenbouillon, kleine blauwgroene linzen, kweeperenpasta, le puylinzen, málagasherry, olie, olijfolie, rode ui, sherry pedro ximenez, sinaasappelsap, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, volle zoete sherry en wortel
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bruine ui, droge sherry, fino sherry, groene olijven met ansjovis, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, manzanilla, navelsinaasappel, olijfolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, verse bladpeterselie en wortel
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, fino sherry, gemalen amandelen, zoet gerookt paprikapoeder, ham, jamón, kipgehakt, kippenbouillon, laurierblad, melk, olijfolie, prei, prosciutto, slagroom, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte / frituur
Ingrediënten: ansjovis, asperge, bloem, boter, citroen, diepvriestuinbonen, doperwten, droge sherry, ei, fino sherry, gemalen amandelen, groene asperge, groene olijven, groene paprika, heekfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, sherryazijn, slagroom, tuinbonen, verse bladpeterselie, verse munt en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, extra vierge-olijfolie, gedroogde muskaatdruiven, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, zoet gerookt paprikapoeder, honing, jonge spinazie, kaneelpoeder, lamskotelet, málagasherry, olijfolie, pijnboompitten, rode ui, sherry pedro ximenez, verse bladpeterselie, volle zoete sherry en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: cava, licor 43, sinaasappelschil en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: aioli, bloem, citroensap, groene appel, inktvis, kruiden, olijfolie, peper, saffraandraadjes en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: citroen, eiwit, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, laurierblad, lente ui, olijfolie, rode spaanse peper, snapper, verse bladpeterselie en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: bladpeterselie, chiliwodka, citroensap, knoflook, komkommer, libanese komkommer, rode spaanse peper, tomaat, venkelknol en wodka
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230