Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: fino sherry, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, rode ui, tomaat uit blik en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, kippenbouillon, muskaatdruiven, rode ui, sherryazijn en sherry pedro ximenez
Keuken: Spaans
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: kaneelstokje, koffiebonen, vanillestokje en wodka
Keuken: Spaans
Soort: niet-alcoholische drank
Ingrediënten: aioli, bloem, citroensap, groene appel, inktvis, kruiden, olijfolie, peper, saffraandraadjes en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: bloem, calasparrarijst, citroen, droge sherry, fino sherry, gerookt paprikapoeder, ham, jamón, kippenbouillon, knoflook, manchego, mayonaise, olijfolie, paellarijst, pimientos del piquillo, prosciutto, rode ui, saffraandraadjes, tomatenpasta, verse bladpeterselie, zoet paprikapoeder en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Spaans
Soort: vlees / rijst
Ingrediënten: bladpeterselie, chiliwodka, citroensap, knoflook, komkommer, libanese komkommer, rode spaanse peper, tomaat, venkelknol en wodka
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: cake, eidooier, gelatinepoeder, kristalsuiker, licor 43, maïzena, manzanilla, melk, mousserende witte wijn, perzik, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom en vanillestokje
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Ingrediënten: citroenrasp, gedroogde gerookte spaanse peper, grote groene olijven, knoflook, laurierblad, olijfolie, sherryazijn en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, cava, ham, jamón, kristalsuiker, mousserende witte wijn, oester, prosciutto, rode ui en sherryazijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: aioli, citroen, citroenrasp, extra vierge olijfolie, ham, jamón, manzanilla, muskaatrozijnen, pijnboompitten, prosciutto, rode ui, rozijnen, verse munt, verse sardines en zeezoutvlokken
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, butifarra blanca, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, prei, venusschelpjes, vongole, witte butifarra en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: appel, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, ciderazijn, citroensap, eendenbout, eendenvet, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, rode ui, venkelknol, venkelzaad en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, gemarineerde geitenkaas in olijfolie, gerookt paprikapoeder, knoflook, stokbrood, tomaat en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano, walnoten en zalmfilet
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, foie gras, kippenbouillon, muskaatdruiven, pistolets, rode ui, rucola, sherryazijn, sherry pedro ximenez, sla en veldsla
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / fruit
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, extra vierge-olijfolie, gedroogde muskaatdruiven, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, zoet gerookt paprikapoeder, honing, jonge spinazie, kaneelpoeder, lamskotelet, málagasherry, olijfolie, pijnboompitten, rode ui, sherry pedro ximenez, verse bladpeterselie, volle zoete sherry en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, guindilla peper in azijn, kappertjes, knoflook, kristalsuiker, rode ui, sherryazijn, verse bladpeterselie en verse koriander
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: canola-olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, fruitige olijfolie, milde olie, sherryazijn, suiker, witte peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook en rode spaanse peper
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: ansjovis, bladpeterselie, bloem, cayennepeper, citroenrasp, ham, jamón, kappertjes, knoflook, komijnzaad, manzanilla, olijfolie, pimientos del piquillo, prosciutto, rode ui, sherryazijn, suiker, tijm, tomatenpasta, tomatenpuree, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / vis
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230