Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, extra vierge-olijfolie, gedroogde muskaatdruiven, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, zoet gerookt paprikapoeder, honing, jonge spinazie, kaneelpoeder, lamskotelet, málagasherry, olijfolie, pijnboompitten, rode ui, sherry pedro ximenez, verse bladpeterselie, volle zoete sherry en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: canola-olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, fruitige olijfolie, milde olie, sherryazijn, suiker, witte peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: asperge, boter, calasparrarijst, droge sherry, erwten, fino sherry, groentebouillon, ham, jamón, jonge spinazieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, olijfolie, paellarijst, prei, prosciutto, tuinbonen en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: vlees / risotto / rijst
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, knoflook, sherryazijn, suiker en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, droge sherry, fino sherry, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, gelatinepoeder, kaneel, koffie, koffielikeur, poedersuiker, slagroom en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei / koffie en thee
Ingrediënten: aioli, bloem, citroensap, groene appel, inktvis, kruiden, olijfolie, peper, saffraandraadjes en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: bacalao, bladpeterselie, bloemige aardappel, citroen, ei, filodeeg, fino sherry, gedroogde gezouten kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, slagroom, verse tijm en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, guindilla peper in azijn, kappertjes, knoflook, kristalsuiker, rode ui, sherryazijn, verse bladpeterselie en verse koriander
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, kippenbouillon, muskaatdruiven, rode ui, sherryazijn en sherry pedro ximenez
Keuken: Spaans
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: appelcider, appelsap, bruine basterdsuiker, ongezouten roomboter, sidra, slagroom en zoete appel
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: babypijlinktvis, chorizoworst, citroenrasp, fideos pasta, fino sherry, garnalen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, pijnboompitten, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, saffraandraadjes, sint-jakobsschelp, spaghettini, suiker, tomaat uit blik, venkelknol, venkelloof, verse bladpeterselie en witbrood
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, cayennepeper, ei, extra vierge-olijfolie, gemalen komijn, gemalen oregano, zoet gerookt paprikapoeder, manchego, olijfolie en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: manzanilla, olijfolie, rode ui, sherryazijn en suiker
Keuken: Spaans
Soort: chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: bruine ui, citroenrasp, citroensap, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, laurierblad, manzanilla, olijfolie, rode ui, schapenyoghurt, verse munt, oregano, verse rozemarijn en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, droge sherry, extra vierge-olijfolie, fino sherry, knoflook, oregano, paddestoelenmelange, sherryazijn, verse bladpeterselie, oregano en zwarte truffelolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: boter, ei, zoet gerookt paprikapoeder, kippenbouillon, knoflook, krabvlees, kristalsuiker, lasagnevellen, laurierblad, manchego, olijfolie, prei, slagroom, tomaat uit blik, verse bladpeterselie, verse tijm, vieux, visbouillon, witbrood, witte wijn en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: ei, instantkoffie, kristalsuiker, licor de nogado, licor de nuez, nocello, slagroom, vanille-extract, walnoten en walnotenlikeur
Keuken: Spaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: appelcider, honing, kaneelstokje, kruidnagel, sidra, sinaasappelschil en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: knoflook, manchego, slagroom, vastkokende aardappel, verse ansjovis, verse peterselie, verse tijm en witte peper
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vis
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230