Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, frituurolie, jonge spinazie, kaneel, kipfilet, knoflook, manchego, peper, pijnboompitten, rozijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte / frituur
Ingrediënten: aioli, babypijlinktvis, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, citroenschil, kleine blauwgroene linzen, laurierblad, le puylinzen, olijfolie, rode ui, rode wijn, saffraandraadjes, tomaat, verse tijm en visbouillon
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: anijs, appel, bleekselderij, boter, bruine ui, citroensap, eschalot, franse sjalot, gedroogde muskaatdruiven, grof zeezout, knoflook, laurierblad, manzanilla, olijfolie, pastis, rozijn, suiker, varkensbotten, varkensbuik, venkelknol, venkelloof, venkelzaad en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroenrasp, knoflook, pijnboompitten, venkelloof, verse bladpeterselie en witbrood
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, licor 43, poedersuiker, rood fruit en sinaasappellikeur
Keuken: Spaans
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: ansjovis, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, droge sherry, fino sherry, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: canola-olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, fruitige olijfolie, milde olie, sherryazijn, suiker, witte peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, butifarra blanca, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, prei, venusschelpjes, vongole, witte butifarra en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, knoflook, sherryazijn, suiker en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano, walnoten en zalmfilet
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: droge sherry, fino sherry, gin, groene druif en pitloze groene druiven
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, foie gras, kippenbouillon, muskaatdruiven, pistolets, rode ui, rucola, sherryazijn, sherry pedro ximenez, sla en veldsla
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / fruit
Ingrediënten: appel, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, ciderazijn, citroensap, eendenbout, eendenvet, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, rode ui, venkelknol, venkelzaad en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bladpeterselie, chiliwodka, citroensap, knoflook, komkommer, libanese komkommer, rode spaanse peper, tomaat, venkelknol en wodka
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, cannelloni, chorizoworst, fino sherry, gemalen kruidnagel, ham, jamón, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, manchego, melk, morcilla, olijfolie, prosciutto, rode ui, slagroom, tomaat uit blik, verse peterselie, verse tijm, wit broodkruim, witte butifarra, witte peper en wortel
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: appelcider, bloem, eidooier, kristalsuiker, maïzena, melk, sidra, slagroom en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: zuivel
Ingrediënten: amandelen, amandellikeur, amaretto, citroenrasp, citroenschil, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, slagroom, suiker, varkensbuik, verse tijm, witte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: asperge, boter, calasparrarijst, droge sherry, erwten, fino sherry, groentebouillon, ham, jamón, jonge spinazieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, olijfolie, paellarijst, prei, prosciutto, tuinbonen en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: vlees / risotto / rijst
Ingrediënten: appelcider, honing, kaneelstokje, kruidnagel, sidra, sinaasappelschil en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bloem, blond pils, cayennepeper, spaans bier en zout
Keuken: Spaans
Soort: beslag/deeg
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230