Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: biefstuk, boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, kalfsbouillon, knoflook, manchego, olijfolie, oloroso sherry, porcini, runderbouillon, sherry pedro ximenez, zwarte olijven en zwarte truffelolie
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, knoflook, sherryazijn, suiker en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, fijne maïsgries, fijne polenta, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen kruidnagel, ijswater, knoflook, olijfolie, ossenstaart, pure chocolade, reuzel, rode ui, rundvleesbouillon, spaanse rode wijn, tempranillo, tomaat uit blik, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, extra vierge-olijfolie, gedroogde muskaatdruiven, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, zoet gerookt paprikapoeder, honing, jonge spinazie, kaneelpoeder, lamskotelet, málagasherry, olijfolie, pijnboompitten, rode ui, sherry pedro ximenez, verse bladpeterselie, volle zoete sherry en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: ei, instantkoffie, kristalsuiker, licor de nogado, licor de nuez, nocello, slagroom, vanille-extract, walnoten en walnotenlikeur
Keuken: Spaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bloem, boter, fino sherry, kippenbouillon, laurierblad, melk en slagroom
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: appel, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, ciderazijn, citroensap, eendenbout, eendenvet, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, rode ui, venkelknol, venkelzaad en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: bloem, citroenrasp, komijnzaad, olijfolie, tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, bladpeterselie, bloem, cayennepeper, citroenrasp, ham, jamón, kappertjes, knoflook, komijnzaad, manzanilla, olijfolie, pimientos del piquillo, prosciutto, rode ui, sherryazijn, suiker, tijm, tomatenpasta, tomatenpuree, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: amandelen, manzanilla, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneel, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, verse bladpeterselie en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: amandel, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, vanille-extract en vanillestokje
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: appelcider, honing, kaneelstokje, kruidnagel, sidra, sinaasappelschil en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: appelcider, bloem, eidooier, kristalsuiker, maïzena, melk, sidra, slagroom en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: zuivel
Ingrediënten: knoflook, manchego, slagroom, vastkokende aardappel, verse ansjovis, verse peterselie, verse tijm en witte peper
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: citroenrasp, knoflook, pijnboompitten, venkelloof, verse bladpeterselie en witbrood
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, bleekselderij, boter, eendenborst, hazelnoot, kippenbouillon, kleine blauwgroene linzen, kweeperenpasta, le puylinzen, málagasherry, olie, olijfolie, rode ui, sherry pedro ximenez, sinaasappelsap, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, volle zoete sherry en wortel
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: eendenbout, keukenzout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, venkelzaad en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: aioli, bleekselderij, citroensap, hazelnoot, kalfskotelet, lente-ui, olijfolie, salie, selderijblad, sherryazijn, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie en verse salieblaadjes
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, calasparrarijst, citroen, droge sherry, fino sherry, gerookt paprikapoeder, ham, jamón, kippenbouillon, knoflook, manchego, mayonaise, olijfolie, paellarijst, pimientos del piquillo, prosciutto, rode ui, saffraandraadjes, tomatenpasta, verse bladpeterselie, zoet paprikapoeder en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Spaans
Soort: vlees / rijst
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230