Cocina Nueva
de nieuwe Spaanse keuken
We hebben 128 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Cocina Nueva , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De nieuwe Spaanse keuken is een eerbetoon aan de traditionele gerechten die de Spanjaarden thuis zo graag maken, van exotische tapas tot authentieke, klassieke hoofdgerechten. De recepten hebben tegelijkertijd een verrassend modern accent. Dit is dan ook geen gewoon Spaans kookboek…
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Cocina Nueva
Een greep uit de 128 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: appelcider, appelsap, bruine basterdsuiker, ongezouten roomboter, sidra, slagroom en zoete appel
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: beurré bosc, citroenschil, kaneelstokje, kristalsuiker, peer, pure chocolade, room, sherry pedro ximenez en vanilleijs
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: bloem, boter, fino sherry, kippenbouillon, laurierblad, melk en slagroom
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: besan, bloem, blond pils, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, gepelde rauwe garnalen, zoet gerookt paprikapoeder, kikkererwtenmeel, knoflook, olie, rode ui, spaans pils, verse koriander, verse munt, schapenyoghurt en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: appelcider, bloem, eidooier, kristalsuiker, maïzena, melk, sidra, slagroom en vanille-extract
Keuken: Spaans
Soort: zuivel
Ingrediënten: blauwe kaas, ei, kweepeerpasta, manchego, rode ui, slagroom, taartbodem, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes en zachte geitenkaas
Keuken: Spaans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: appelcider, honing, kaneelstokje, kruidnagel, sidra, sinaasappelschil en venkelzaad
Keuken: Spaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: amandel, anijs, brood, ciderazijn, extra vierge-olijfolie, knoflook, pernod, sherryazijn, venkelloof, verse bladpeterselie en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardbei, dikke schapenyoghurt, kiwi, melk, oloroso sherry, pitloze groene druiven, poedersuiker, sherryazijn, suikermeloen, vanille-extract en verse munt
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / fruit / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ciderazijn, ei, fino sherry, gemalen komijn, haaskarbonade, kaneel, kippenbouillon, knoflook, pijnboompitten, pimientos del piquillo, rode ui, tomatenpasta, tomatenpuree, verse koriander, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: manzanilla, olijfolie, rode ui, sherryazijn en suiker
Keuken: Spaans
Soort: chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, manzanilla, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneel, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, verse bladpeterselie en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, cayennepeper, ei, extra vierge-olijfolie, gemalen komijn, gemalen oregano, zoet gerookt paprikapoeder, manchego, olijfolie en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: bacalao, extra vierge-olijfolie, frituurolie, gedroogde gezouten kabeljauw, guindilla peper in azijn, kappertjes, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, rode ui, sherryazijn, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie, verse koriander en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: aardappel, citroen, citroenrasp, courgette, extra vierge-olijfolie, groene paprika, kabeljauwfilet, knoflook, rode ui, tomaat en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: kippenbouillon, kweeperenpasta, málagasherry, sherry pedro ximenez, sinaasappelsap en volle zoete sherry
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / gevogelte
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook en rode spaanse peper
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, ham, jamón, kastanjechampignon, kippenbouillon, knoflook, manzanilla, portobello, prei, prosciutto, shiitake, slagroom, veldchampignon en zwarte truffelolie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon / paddenstoelen
Ingrediënten: amandel, bloemkool, boter, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, sherryazijn, sjalot, slagroom, tonijnsteak, verse tijm en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: barbecue/grill / vis
Toon alle 128 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789066117235
ISBN10
9066117230