T. Glanville

We hebben één boek van T. Glanville waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van T. Glanville? Registreren is gratis!

Boeken van T. Glanville

Recepten van T. Glanville

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Rundvleestagine met pruimen

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, olijfolie, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Empanadillas

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, olijfolie, ongebleekt meel, polenta, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Sherrytrifle van Kate

Ingrediënten:
amarettikoekjes, blanke amandelen, fijne kristalsuiker, frambozen, frambozenjam, oloroso sherry, poedersuiker, slagroom, triflecake en vanillevla

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Zoete tomatenjam

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, kaneel, knoflook, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Paella met kip en garnalen

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, snijbonen, spaanse ui, sperziebonen, verse bladpeterselie, witte wijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Pruimenijs met oloroso sherry

Ingrediënten:
blanke amandelen, eidooier, fijne kristalsuiker, gedroogde pruim, kaneelstokje, melk, oloroso sherry, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Turkse pizza met tomaat, lamsvlees en piment - lahmacun

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipepervlokken, citroen, droge gist, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, knoflook, lamsvlees, olijfolie, ongebleekt meel, piment, rode ui, tomaat, ui en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Natte visrijst - arroz al marinera

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, spaanse ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, garnalen, knoflook, laurierblad, olijfolie, tomaat, ui, venkelknol, verse bladpeterselie, visafval, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Linzen en rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bruine linzen, gemalen piment, kaneel, olijfolie, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Mosselen met harissa

Ingrediënten:
harissa, knoflook, mosselen, olijfolie, olijfolie extra vergine, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Roerei met garnalen en asperges

Ingrediënten:
ei, groene asperge, knoflook, noorse garnalen, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Pastinaaksalade met yoghurt en dadels

Ingrediënten:
citroensap, dadels, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, honing, pastinaak, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Charmoula

Ingrediënten:
citroensap, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, verse koriander, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Alle recepten van T. Glanville