We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, citroensap, kappertjes, knoflook, spitskool, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: fijne kristalsuiker, groene paprika, kerstomaat, knoflook, mosselen, noorse garnalen, olijfolie extra vergine, pijlinktvis, rodewijnazijn, ui, verse bladpeterselie, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroen, gezouten ansjovis, knoflook, paprikapoeder, verse bladpeterselie en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / samengestelde boter
Ingrediënten: brood, droge gist, fijn zeezout, granaatappel, granaatappelstroop, kaneel, lamsgehakt, olijfolie, ongebleekt meel, pijnboompitten, ui, water en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bloemkool, citroensap, extra vergine olijfolie, ingemaakte citroen, kikkererwten, komijnzaad, verse koriander, zaatar, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, citroensap, gedroogde rode chilipeper, grof zeezout, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, griekse yoghurt, groene paprika, knoflook, komijnzaad, noorse garnalen, olijfolie extra vergine, tarwekorrels, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, melk, paprijst en sinaasappelschil
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: bosui, bulgur, knoflook, littlegemsla, olijfolie, pikant paprikapoeder, tomatenpuree, turkse rodepaprikapasta, verse bladpeterselie, verse dille, verse munt, walnoten, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel en water
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bladpeterselie, citroen, klipvis, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, olijfolie extra vierge, oregano, peperkorrel, piquillopaprika, rodewijnazijn, suiker, ui, waterkers, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: jonge tuinbonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, olijfolie extra vergine, ui, venkelzaad, verse munt, voorjaarsui, witte wijn, zeekat, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes
Ingrediënten: honing, knoflook, lamsbout, olijfolie, verse rozemarijn, witte wijn, zeezout, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, oranjebloesemwater, radijs, sinaasappelrasp, verse bladpeterselie, verse munt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: eidooier, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, melk, sevillasinaasappels, slagroom en vanille
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bakpoeder, ei, fijne kristalsuiker, maïzena en tarwebloem
Keuken: Brits
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, gedroogde witte bonen, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, vastkokende aardappel, venkel, venkelzaad, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, bruine linzen, gemalen piment, kaneel, olijfolie, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, eidooier, fijne kristalsuiker, gedroogde pruim, kaneelstokje, melk, oloroso sherry, slagroom en vanillestokje
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bloemkool, knoflook, komijnzaad, olijfolie, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598