We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloemkool, citroensap, extra vergine olijfolie, ingemaakte citroen, kikkererwten, komijnzaad, verse koriander, zaatar, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: granaatappelpitten, granaatappelstroop en olijfolie extra vergine
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: cognac, fijne kristalsuiker, framboos, gelatine, melk, sherry pedro ximenez, sinaasappelschil, slagroom en vanillestokje
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: aardappel, bladpeterselie, boter, chilipeper, citroen, gemalen kruidnagel, griekse yoghurt, kaneel, kardemompeulen, lamsvlees, melk, nootmuskaat, olijfolie, pijnboompitten, rucola, tarwebloem, tomatenpuree, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees
Ingrediënten: basmatirijst, bruine linzen, gemalen piment, kaneel, olijfolie, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: knoflookmayonaise, citroen, ei, klipvisfilets, mineraalwater, saffraandraadjes, tarwebloem, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: aubergine, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, komijnzaadjes, rodewijnazijn, verse koriander, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, fino sherry, knoflook, lamsbout, olijfolie, spaanse ui, tomaat, vastkokende aardappel, verse tijm, witte wijn, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: arganolie, gedroogde rode chilipeper, groene spliterwten, knoflook, komijnzaad, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, kappertjes, knoflook, spitskool, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, groene paprika, knoflook, rode ui, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie, zeezout, zoete rodewijnazijn en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, citroen, doperwten, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, ui, verse munt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: citroen, citroensap, gedroogde rode chilipeper, grof zeezout, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, garnalen, knoflook, laurierblad, olijfolie, tomaat, ui, venkelknol, verse bladpeterselie, visafval, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, oloroso sherry, patrijs, ui, verse tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, citroen, fino sherry, kappertjes, laurierblad, olijfolie, rogvleugels, sherryazijn, sjalot, verse bladpeterselie, verse tijm, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloemkool, bulgur, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, granaatappel, granaatappelstroop, kaneel, knoflook, venkelknol, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en witlof
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: ui en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bouillon, brandneteltoppen, bruine linzen, groene paprika, knoflook, laurierblad, milde olijfolie, pikante paprikapoeder, spaanse ui, tomaat, venkel, wilde venkel, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598