We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bosui, bulgur, knoflook, littlegemsla, olijfolie, pikant paprikapoeder, tomatenpuree, turkse rodepaprikapasta, verse bladpeterselie, verse dille, verse munt, walnoten, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: granaatappelstroop, kerstomaat, verse bladpeterselie, walnotenolie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, fijn zeezout, knoflook, olijfolie, oregano, pijnboompitten, ui, oregano, zeezout, zoete azijn en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, chorizo, knoflook, olijfolie, pikant paprikapoeder, witte bonen, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: boter, droge gist, fijn zeezout, olijfolie en ongebleekt meel
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, bosui, boter, gemalen piment, pijnboompitten, rozijnen, verse dille, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, oranjebloesemwater, verse munt, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, gezouten ansjovis, knoflook, paprikapoeder, verse bladpeterselie en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / samengestelde boter
Ingrediënten: citroensap, ingemaakte citroen, kip, knoflook, komijnzaad, olijfolie, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroensap, kikkererwten, knoflook, olijfolie extra vergine, tahin, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: olijfolie, piment, spinazie, sumak, ui, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, ingemaakte citroen, kappertjes, knoflook, rode paprika, verse bladpeterselie en versgemalen zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, kappertjes, knoflook, spitskool, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, olijfolie, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / vlees / tajine
Ingrediënten: kikkererwten, knoflook, komijnzaad, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: boter, fijne kristalsuiker, olijfolie, ongebleekt meel, polenta, water, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: bleekselderij, ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde abrikoos, pijnboompitten en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, blauwe schimmelkaas, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, picoskaas, sherryazijn, sherry pedro ximenez, walnoten, witlof, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, chilipepervlokken, citroen, droge gist, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, knoflook, lamsvlees, olijfolie, ongebleekt meel, piment, rode ui, tomaat, ui en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vlees / quiche
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598