We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, knoflook, olijfolie, rode ui, vastkokende aardappel, oregano, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, manzanilla, noorse garnalen, oesterzwam, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, chilipepervlokken, ei, gemalen komijn, griekse yoghurt, harde tarwebloem, kaneel, kippenbouillon, knoflook, rode puntpaprika, lamsgehakt, munt, oregano, paprikapoeder, piment, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel en water
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, citroensap, citroenschil, fijne kristalsuiker, kersen en olijfolie
Keuken: Mediterraans
Ingrediënten: jonge tuinbonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, olijfolie extra vergine, ui, venkelzaad, verse munt, voorjaarsui, witte wijn, zeekat, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes
Ingrediënten: gerookt paprikapoeder, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, olijfolie, piquillopaprika, rode chilipeper, rodewijnazijn, tomatenpuree en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, knoflook, laurierblad, mosselen, noorse garnalen, olijfolie, pikant paprikapoeder, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, verse tijm, water, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: arganolie, ciabatta, gemalen komijnzaad, groene paprika, kerstomaat, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, tomaten, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, ei en klipvis
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: citroensap, knoflook, komijnzaad, linzen, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, dadels, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, honing, pastinaak, verse munt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: gezouten ansjovis, knoflook, olijfolie, olijven, rodewijnazijn, oregano, verse rozemarijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: chilipeper, fenegriekzaad, haasbiefstuk, hummus, kirmizi biber, korianderzaad, nigellazaad, olijfolie, olijfolie extra vergine, platbrood, verse bladpeterselie, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: salade / vlees
Ingrediënten: bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, sardines, tomaat, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: doperwt, kaneelstokje, komijnzaad, lamsnek, lamsschenkel, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode ui, saffraandraadjes, tomaat, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / vlees / tajine
Ingrediënten: eidooier, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, melk, sevillasinaasappels, slagroom en vanille
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: eidooier, fijne kristalsuiker, gemalen koffie, kaneelstokje, koffieboon, melk, oploskoffie, slagroom, turron en vanillestokje
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gemalen piment, granaatappelstroop, kirmizi biber, knoflook, rodewijnazijn, turkse rodepaprikapasta, walnoten, zeezout, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroensap, groene chilipeper, kardemom, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie extra vergine, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598