We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: blanke amandelen, eidooier, fijne kristalsuiker, gedroogde pruim, kaneelstokje, melk, oloroso sherry, slagroom en vanillestokje
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bladpeterselie, blauwe schimmelkaas, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, picoskaas, sherryazijn, sherry pedro ximenez, walnoten, witlof, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: chilipepervlokken, fijn zeezout, gedroogde rozenknopjes, harissa, kaneel, knoflook, komijnzaad, lamsdarm, lamsniervet, lamsschouder, rozenwater, venkelzaad, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder
Keuken: Marokkaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, bosui, cayennepeper, chilivlokken, ei, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, piquillopaprika, tomatenpuree, ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / warme sauzen
Ingrediënten: bladpeterselie, gemalen komijn, knoflook, ñoraspaprikas, olijfolie extra vergine, rode ui, stokvis, verse tijm, versgemalen zwarte peper, zeezout, zoet paprikapoeder, zongedroogde tomaat en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, oloroso sherry, patrijs, ui, verse tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen piment, kikkererwten, knoflook, olijfolie, pompoen, rode ui, tahin, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, knoflook, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode paprika, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, venkelzaad, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: knoflook, manzanilla, noorse garnalen, oesterzwam, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: kikkererwten, knoflook, komijnzaad, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: boter, fijne kristalsuiker, kaneel, knoflook, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: limoen
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, kandijsuiker, pijnboompitten, rozijnen, sherry pedro ximenez, tarwebloem en volle yoghurt
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bakchorizo, fino sherry, frisee, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, piquillopaprika, rodewijnazijn, verse bladpeterselie, witlof, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vlees
Ingrediënten: doperwtjes, kappertjes, mayonaise, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, suiker, ui, vastkokende aardappels, verse bladpeterselie, verse dragon, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: droge gist, fijn zeezout, ongebleekt meel en water
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, ei, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, maïzena, rode biet, verse bladpeterselie, verse munt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilets, ei, fijne kristalsuiker, knoflook, olijfolie extra vergine, piquillopaprika, rodewijnazijn, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598