We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, sardines uit blik, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, sherryazijn, verse bladpeterselie, oregano, wilde paddestoelen, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: frisee, granaatappel, knoflook, olijfolie extra vergine, paardenbloemblad, rodewijnazijn, verse kaas, verse tijm, walnoten, waterkers, zeezout, zuring en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bosui, chilipepervlokken, karwijzaad, olijfolie, verse dille, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, knoflook, olijfolie, venkelknol, verse dille, water, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, piquillopaprika, tomatenpuree, ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / warme sauzen
Ingrediënten: vloeibare honing en walnoten
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: eiwit, fijne kristalsuiker en griekse yoghurt
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: ei, groene asperge, knoflook, noorse garnalen, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gemalen piment, granaatappelstroop, kirmizi biber, knoflook, rodewijnazijn, turkse rodepaprikapasta, walnoten, zeezout, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: stremsel, volle melk en zuivel
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, paarse olijven, snijbiet, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, lichtbruine basterdsuiker, olijfolie extra vergine en tarwebloem
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: fijne kristalsuiker, groene paprika, kerstomaat, knoflook, mosselen, noorse garnalen, olijfolie extra vergine, pijlinktvis, rodewijnazijn, ui, verse bladpeterselie, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, olijven, verse bladpeterselie, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, bosui, boter, gemalen piment, pijnboompitten, rozijnen, verse dille, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: eidooier, fijne kristalsuiker, gemalen koffie, kaneelstokje, koffieboon, melk, oploskoffie, slagroom, turron en vanillestokje
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: fijn zeezout, gedroogde rode chilipeper, knoflook, korianderzaad, olijfolie, rodewijnazijn, sinaasappelschil, venkelzaad, verse rozemarijn, verse tijm, water, zwarte olijven en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, maïzena, melk, slagroom en vanillestokje
Keuken: Europees
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598