Bart van Olphen

We hebben 24 boeken van Bart van Olphen waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bart van Olphen? Registreren is gratis!

Boeken van Bart van Olphen

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Bart van Olphen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Koude spaanse soep met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, cayennepeper, ei, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, rode wijnazijn, trostomaat en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardinehussel

Ingrediënten:
aardappel, brood, citroensap, ei, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sardines en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Visbijbel

Diner / hoofdgerecht uit Visbijbel:

Octopussalade (Insalata di Polpo)

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, knoflook, octopus, olijfolie, olijfolie extra vergine, 
zout en peper, peterselie, rode chilipeper, tijm en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Ossenhaas met chimichurri

Ingrediënten:
ansjovisfilet, grof zeezout, knoflook, olijfolie, oregano, ossenhaas, peterselie, rode peper, rode wijnazijn, tomatenpuree en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Gerookte makreel met gestoofde prei

Ingrediënten:
dijonmosterd, dragon, gerookte makreelfilet, kippenbouillon, olijfolie, pijnboompitten, prei, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Bagel tuna

Ingrediënten:
bagel, komkommer, mayonaise, olijfolie, peper, rode ui, tonijn in blik en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Sardines à poêler

Ingrediënten:
boter, krieltjes, peterselie, sardines, sjalot en witte wijnazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Crostini met sardines

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, cherrytomaatjes, stokbrood, groene kool, olijfolie, parmezaanse kaas, pittige zachte geitenkaas, sardines, tomatenpuree, ui, wilde spinazie, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Pekingmakreel

Ingrediënten:
gember, gerookte makreelfilet, hoisinsaus, komkommer, lente ui, mango en sucrines

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Spaanse rijst met mosselen

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, koriander, mosselen, olijfolie, puntpaprika, spaanse paellarijst, tomatenpuree, trostomaat, ui, zachte chorizo en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Bloemkool panna cotta met kipper

Ingrediënten:
gelatine, bloemkool, droge witte wijn, groentebouillon, hazelnootolie, kappertjes, kipper, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, witte peper, witte wijnazijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Ansjovis met gegrilde courgette

Ingrediënten:
ansjovisfilet, balsamicoazijn, basilicumstelen, citroensap, courgette, melk, notenolie, olijfolie, pijnboompitten, sinaasappelsap en tijm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Schelvislever in sinaasappelsap

Ingrediënten:
baie rose, granaatappelpitten, grof zeezout, limoensap, perssinaasappels, schelvislever en sesamolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Bart van Olphen