Bart van Olphen

We hebben 24 boeken van Bart van Olphen waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bart van Olphen? Registreren is gratis!

Boeken van Bart van Olphen

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Bart van Olphen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Ribeye met ansjovisboter

Ingrediënten:
ansjovis, boter, citroen, knoflook, ribeye, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Makreel met waterkers

Ingrediënten:
aardappel, dijonmosterd, makreelfilet, olijfolie, preikiemen, waterkers, witte peper, witte wijnazijn en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardines met papas en mojo

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, puntpaprika, rode peper, rode wijnazijn, sardines, water, zeezout en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Ossenhaas met chimichurri

Ingrediënten:
ansjovisfilet, grof zeezout, knoflook, olijfolie, oregano, ossenhaas, peterselie, rode peper, rode wijnazijn, tomatenpuree en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Bagel tuna

Ingrediënten:
bagel, komkommer, mayonaise, olijfolie, peper, rode ui, tonijn in blik en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Spaanse rijst met mosselen

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, koriander, mosselen, olijfolie, puntpaprika, spaanse paellarijst, tomatenpuree, trostomaat, ui, zachte chorizo en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Koude spaanse soep met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, cayennepeper, ei, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, rode wijnazijn, trostomaat en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Coqolade

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge witte wijn, kastanjechampignons, kerrie, kippenbouillon, knoflook, kokkels, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, slagroom, stokbrood, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Broodje met kalfsoester en tonijn-crème

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, ei, kalfsoesters, kappertjes, kippenbouillon, mayonaise, olijfolie, radijs, rucola, stokbrood, tonijn in blik, trostomaat en witte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardinehussel

Ingrediënten:
aardappel, brood, citroensap, ei, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sardines en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Aardappelpreisoep met rode zalm

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, ijsblokjes, kippenbouillon, prei, rode puntpaprika, witte peper, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Pekingmakreel

Ingrediënten:
gember, gerookte makreelfilet, hoisinsaus, komkommer, lente ui, mango en sucrines

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Kipper kedgeree

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, ei, gember, kerrie, kippenbouillon, kipper, koriander, lente ui, papadums, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Smos op geroosterd brood

Ingrediënten:
crème fraîche, boterham, mayonaise, peper, tonijn in blik, tuinkers, wortel, zilveruitjes, zout en zure augurken

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Bakbanaan met krab en mangochutney

Ingrediënten:
bakbanaan, bieslook, bloem, cayennepeper, krabvlees, limoen, mangochutney, mayonaise, ui en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Bart van Olphen