Bart van Olphen

We hebben 24 boeken van Bart van Olphen waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bart van Olphen? Registreren is gratis!

Boeken van Bart van Olphen

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Bart van Olphen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Ansjovistaartje (pissaladière)

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladerdeeg, eigeel, gele ui, gruyère, olijfolie, suiker, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Smos op geroosterd brood

Ingrediënten:
crème fraîche, boterham, mayonaise, peper, tonijn in blik, tuinkers, wortel, zilveruitjes, zout en zure augurken

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Zalmspread met zuurdesembrood

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, citroensap, citroenzest, mayonaise, peper, slagroom, zalmfilet, zout en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Tonijnspaghetti met kappertjes en olijven

Ingrediënten:
kappertjes, laurierblad, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, spaghetti, tomatenpuree, tomatensaus, tonijn in blik, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Ossenhaas met chimichurri

Ingrediënten:
ansjovisfilet, grof zeezout, knoflook, olijfolie, oregano, ossenhaas, peterselie, rode peper, rode wijnazijn, tomatenpuree en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Quiche met zalm, prei en roomkaas

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, sla, olijfolie, peper, prei, roomkaas, slagroom, witte wijn, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Bakbanaan met krab en mangochutney

Ingrediënten:
bakbanaan, bieslook, bloem, cayennepeper, krabvlees, limoen, mangochutney, mayonaise, ui en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Bagel tuna

Ingrediënten:
bagel, komkommer, mayonaise, olijfolie, peper, rode ui, tonijn in blik en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Koude spaanse soep met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, cayennepeper, ei, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, rode wijnazijn, trostomaat en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Visbijbel

Diner / hoofdgerecht uit Visbijbel:

Octopussalade (Insalata di Polpo)

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, knoflook, octopus, olijfolie, olijfolie extra vergine, 
zout en peper, peterselie, rode chilipeper, tijm en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardines met papas en mojo

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, puntpaprika, rode peper, rode wijnazijn, sardines, water, zeezout en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Ansjovis met gegrilde courgette

Ingrediënten:
ansjovisfilet, balsamicoazijn, basilicumstelen, citroensap, courgette, melk, notenolie, olijfolie, pijnboompitten, sinaasappelsap en tijm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Crostini met sardines

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, cherrytomaatjes, stokbrood, groene kool, olijfolie, parmezaanse kaas, pittige zachte geitenkaas, sardines, tomatenpuree, ui, wilde spinazie, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Bart van Olphen