Jaap van Rijn en Bart van Olphen - Het Nederlands viskookboek

Het Nederlands viskookboek

verantwoord lekkerbekken met vis van dichtbij en stoere vissersverhalen

Een boek van Jaap van Rijn en Bart van Olphen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het Nederlands viskookboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Bart van Olphen vertelt het verhaal achter lekkere en verantwoord gevangen
Nederlandse vis. Hij vist met zeebaarsvissers op de Noordzee, kookt mosselen
in Oosterscheldewater, maakt garnalensoep op het Wad, organiseert een eetfeest
in de oesterputten van Yerseke, rookt IJsselmeerbrasem in Hindeloopen en duikt
met chef-kok Alain Caron de keuken in voor zijn beroemde tong met twee sauzen.

Het Nederlands viskookboek biedt een totaalbeleving van de Nederlandse zee,
de vissers en de vis.
Bart van Olphen is de oprichter van Fishes en zet zich in voor het consumeren
van uitsluitend duurzaam gevangen, wilde vissoorten. Hij staat in de top 100 van meest duurzame Nederlanders en won de Seafood Champion Award voor de
meest duurzame visonderneming ter wereld. Zijn eerste kookboek, Het Fishes
Kookboek, werd in Parijs bekroond met een ‘Gourmand Best Cookbook of the
World Award’.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken