Terug naar Christian Sarramon.

Recepten van Christian Sarramon

Overzicht van de recepten

Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

Pastinaak, appel en ras el hanout

Ingrediënten:
appels, kookroom, groentebouillon, pastinaak, ras el hanout, slagroom, water en 
zout en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Ontbijt / brunch / lunch uit Heerlijk Parijs:

Zelfgemaakte Nutella

Ingrediënten:
geblancheerde amandelen, hazelnoten, honing, melkchocolade, melkpoeder, pure chocolade en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Ontbijt / brunch / lunch uit Heerlijk Parijs:

Le ‘Crumbeul’

Ingrediënten:
bruine suiker, bloem, gember, gezouten boter, havermout, peren en stemgember

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Ontbijt / brunch uit Heerlijk Parijs:

Zelfgemaakte chocoladegranola

Ingrediënten:
amandelen, chocolade, havermout, hazelnoten, kokosvlokken, pecannoten, pijnboompitten, pistachenoten en vloeibare honing

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

Aardappel, honing en Speck

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, groentebouillon, ham, kookroom, slagroom, vloeibare honing, water en 
zout en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

radijs met walnootroomkaas

Ingrediënten:
roomkaas, sardientjes, walnoten en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

Allumettes en ‘slakken’ van bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, groene pesto, kaas, karwijzaad, komijnzaad, maanzaad, peterselie, sesamzaad, tapenade en 
zout en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch