Diner / nagerecht uit Heerlijk Parijs:
Millefeuille van chocola met kof?e-extract en zoete kastanje
- Ingrediënten:
- cacaopoeder, chocola, water, mascarpone, poedersuiker, pure chocolade en slagroom
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Terug naar Christian Sarramon.
Diner / nagerecht uit Heerlijk Parijs:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:
Diner / lunch / voorgerecht uit Heerlijk Parijs:
Ontbijt / brunch / lunch uit Heerlijk Parijs:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk Parijs:
Bijgerecht uit Heerlijk Parijs:
Ontbijt / brunch uit Heerlijk Parijs:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:
Diner / nagerecht uit Heerlijk Parijs:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:
Brunch / lunch uit Heerlijk Parijs:
Ontbijt / brunch / lunch uit Heerlijk Parijs:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:
Ontbijt / brunch uit Heerlijk Parijs:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:
Ontbijt / brunch / lunch uit Heerlijk Parijs:
Diner / nagerecht uit Heerlijk Parijs: