Gebraden kapoen met een vulling van zuurdesembrood, boter, hazelnoot en boudin blanc met truffel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 149 in Heerlijk Parijs .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tomates à la provençale

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Tomatensaus met portabello's en taleggio

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

gestoofde cime di rape

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Vulling van kalfsborst met varkensgehakt en ham

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken