P. Carluccio

We hebben 13 boeken van P. Carluccio waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Carluccio? Registreren is gratis!

Boeken van P. Carluccio

Kijk voor meer boeken.

Recepten van P. Carluccio

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Bijgerecht uit Eten in Italie:

Gevulde artisjokken

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, citroenrasp, extra vierge olijfolie, jonge artisjokken, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Truffelkaas

Ingrediënten:
mascarpone, parmezaanse kaas, peper, ricotta, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Basisrecept uit Eten in Italie:

Groene saus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook en peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Aardse salade

Ingrediënten:
aardappel, extra vierge olijfolie, peper, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gevulde pasta met gemengd groen

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vierge olijfolie, groene groente, griekse yoghurt, knoflook, marjoraan, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, pijnboompitten, ricotta, tijm, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pompoenravioli

Ingrediënten:
00-bloem, bitterkoekjes, boter, ei, mostarda di cremona, parmezaanse kaas, pompoen en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kweeperencompote

Ingrediënten:
citroen, kaneelstokje, kristalsuiker en kweeperen

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Crudites met olijfolie

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, jonge bleekselderij, jonge venkelknol, artisjok, lente ui, nieuwe wortel, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Polenta met baccala

Ingrediënten:
baccala, basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, peterselie, polenta taragna, rode wijn, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Jamtaart van gemengd fruit

Ingrediënten:
00-bloem, boter, citroenschil, confettura di pere cotogne, eierdooier, fijne kristalsuiker, jam, vanillesuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Bijgerecht uit Eten in Italie:

Gevulde artisjokken

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, citroenrasp, extra vierge olijfolie, jonge artisjokken, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Bijgerecht uit Eten in Italie:

Gevulde courgettebloemen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, courgettebloemen, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta en zout

Keuken:
Italiaans
Alle recepten van P. Carluccio