P. Carluccio

We hebben 13 boeken van P. Carluccio waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Carluccio? Registreren is gratis!

Boeken van P. Carluccio

Kijk voor meer boeken.

Recepten van P. Carluccio

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gefrituurde strikken

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, kristalsuiker, moscato passito, olijfolie, poedersuiker, vanillesuiker, vin santo en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Reebiefstuk in barolo

Ingrediënten:
barolo, bloem, boter, jeneverbes, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, reebiefstuk, rozemarijn, ui, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Orecchiette met broccoli

Ingrediënten:
apulische cavatelli, broccoli, chilipepers, extra vierge olijfolie, knoflook, pecorino en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Truffelkaas

Ingrediënten:
mascarpone, parmezaanse kaas, peper, ricotta, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Kastanjetaart

Ingrediënten:
kastanjes, kristalsuiker, olijfolie, rozemarijn, rozijnen, zibibbo en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Polenta met baccala

Ingrediënten:
baccala, basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, peterselie, polenta taragna, rode wijn, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Boekweitpasta met aardappelen en kool

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, asiago, bittokaas, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, salie, savooiekool, tomakaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

geitenvlees met cardoncelli

Ingrediënten:
bloem, cardoncelli, chilipepers, extra vierge olijfolie, geitenbout, kerstomaat, oregano, rozemarijn, tomatenpulp, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Saffraanijs

Ingrediënten:
eierdooier, fijne kristalsuiker, saffraanpoeder, slagroom en volle melk

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pasta met sardines

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, bucatini, estratto di pomodoro, krenten, maccheroncini, nootmuskaat, olijfolie, peper, pijnboompitten, sardines, ui, wilde venkelblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Linguine met kreeft

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, knoflook, kreeft, linguine, peper, peterselie, tomaat, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Alle recepten van P. Carluccio