Antonio Carluccio, A. Martin en P. Carluccio - Antipasti

Antipasti

Een boek van Antonio Carluccio, A. Martin en P. Carluccio

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Antipasti, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Antipasto (‘voor de maaltijd’) speelt een belangrijke rol in de opbouw van een Italiaanse maaltijd; die van eetlustopwekker. Het gerechtje stimuleert de maagsappen en bereidt het gehemelte voor op grotere dingen die komen gaan. De meest traditionele antipastoschotel bestaat hoofdzakelijk uit geconserveerde etenswaren. Een antipastoschotel is altijd gevarieerd; de producten weerspiegelen de specialistisch kennis van de chef-kok. Probeert u zelf eens wat nieuwe, interessante gerechten te creëren. Zorg wel dat u daarbij de culinaire tradities van de Italiaanse streek waaruit de producten komen, of de gerechten die erna komen, in de gaten houdt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken