Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Eten in Italie

Een boek van Antonio Carluccio en P. Carluccio

We hebben 184 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Eten in Italie, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij.Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo’n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit het water; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels. Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Eten in Italie

Een greep uit de 184 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Koolrolletjes

Ingrediënten:
boter, ei, gaar vlees, knoflook, luganega, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, savooiekool en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Jamtaart van gemengd fruit

Ingrediënten:
00-bloem, boter, citroenschil, confettura di pere cotogne, eierdooier, fijne kristalsuiker, jam, vanillesuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Reebiefstuk in barolo

Ingrediënten:
barolo, bloem, boter, jeneverbes, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, reebiefstuk, rozemarijn, ui, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Italiaanse tapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, chilipepers, extra vierge olijfolie, kappertjes, oregano, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pizzette margherita

Ingrediënten:
00-bloem, basilicum, extra vierge olijfolie, gist, mozzarella, peper, suiker, tomatenpulp, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Napolitaans paasbrood

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, gist, harde pecorino, napolitaanse worst, parmezaanse kaas, provolone, reuzel, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Polenta concia met worst

Ingrediënten:
boter, chilipepers, droge rode wijn, fontina, gedroogd eekhoorntjesbrood, grove polenta, knoflook, luganega, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, tomatenpulp, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Rauw rundvlees op de wijze van alba

Ingrediënten:
aspergepunten, bleekselderij, citroensap, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, runderlende, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gevulde pasta met gemengd groen

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vierge olijfolie, groene groente, griekse yoghurt, knoflook, marjoraan, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, pijnboompitten, ricotta, tijm, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Tagliatelle met bolognese saus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge rode wijn, hamvet, kalfsgehakt, kippenbouillon, pancetta, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Toon alle 184 recepten in dit boek