Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
zwaardviscarpaccio
- Ingrediënten:
- citroen, olijfolie, peterselie, peterselie, zout en zwaardvismoten
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 184 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken uw kookboeken, zoals Eten in Italie, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij.Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo’n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit het water; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels. Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!’
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 184 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Basisrecept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Eten in Italie: