We hebben 184 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Eten in Italie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij.Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo’n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit het water; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels. Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Eten in Italie
Een greep uit de 184 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, ei, gaar vlees, knoflook, luganega, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, savooiekool en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: boter, chilipepers, droge rode wijn, fontina, gedroogd eekhoorntjesbrood, grove polenta, knoflook, luganega, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, tomatenpulp, ui, water en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: broodkruim, ei, knoflook, lamsborst, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rozijnen en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: 00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, cardoncelli, chilipepers, extra vierge olijfolie, geitenbout, kerstomaat, oregano, rozemarijn, tomatenpulp, ui en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: 00-bloem, amaretto, bittere chocolade, citroenschil, eierdooier, melk, savoiardi en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: cayennepeper, citroensap, darmnet, lamslever, lamstestikels, olijfolie, peper, varkenshart, varkenslever en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: chilipepers, eekhoorntjesbrood, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, water, witte wijnazijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: 00-bloem, gist, olijfolie, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: eierdooier, kristalsuiker, marsala, moscato passito di pantelleria en slagroom
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: droge witte wijn, hamschijf, jeneverbes, laurierblad, malloreddus, olijfolie, pecorino sardo, peper, tomatenpulp, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloem, bouillon, droge witte wijn, knoflook, konijn, ligurische olijfolie, peper, rozemarijn, salie, tijm, tomatenpulp, ui, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: citroensap, extra vierge olijfolie, ovolo-hoeden, parmezaanse kaas, peper, witte truffel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: ansjovisfilet, knoflook, mul, olijfolie, passata, peper, peterselie, tomaat, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: knoflook, peper, toscaanse olijfolie, boerenbrood en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, oregano, peterselie, zeebaars, zeewater en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, verse ansjovis en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: broodkruim, ei, knoflook, melk, mortadella, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sardines en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, kristalsuiker, mascarpone, slagroom en vijgen
Keuken: Italiaans
Toon alle 184 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789080379510
ISBN10
9080379514