E.G. Baur

We hebben één boek van E.G. Baur waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van E.G. Baur? Registreren is gratis!

Boeken van E.G. Baur

Recepten van E.G. Baur

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Verdure alla primavera (Lentegroente)

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bosuien, boter, broccoli, citroensap, groene asperges, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peultjes en tomaten

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Ravioli alla Genovese (Ravioli uit Genua(

Ingrediënten:
basilicum, boragie, boter, ei, gedroogde marjolein, kalfsbraadworst, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfszwezerik, marjoleinblad, oud brood, parmezaanse kaas, pastadeeg, peterselie en snijbietbladeren

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Recept uit Aan tafel met Verdi:

Spongata (Kersttaart)

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, ei, eidooier, honing, pijnboompitten, poedersuiker, pruimenconfituur, rum, sinaasappelsap, suiker, sultanarozijnen, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:

Belga (Belgen)

Ingrediënten:
ei, karamelsaus, marasquin, sinaasappellikeur, slagroom en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
chocolade
Alle recepten van E.G. Baur