Tagliatelle al prosciutto di Parma (Lintmacaroni met parmaham)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 96 in Aan tafel met Verdi .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Knolselderijsoepje met parmaham en basilicumolie

delicious. magazine - 2013-13

Toscaans soesje

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Kabeljauw in ham

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Broccolistamppotje met parmaham

Een recept uit Willemijn