Jonathan Lovekin

We hebben 5 boeken van Jonathan Lovekin waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jonathan Lovekin? Registreren is gratis!

Boeken van Jonathan Lovekin

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Jonathan Lovekin

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gemarineerde paprikasalade met pecorino

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, kappertjes, knoflook, olijfolie, paprika, pecorino, peper, peterselie, ruwe rietsuiker, tijm, water, waterkers en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:

Aubergine met karnemelksaus

Ingrediënten:
aubergine, citroentijm, granaatappel, griekse yoghurt, karnemelk, knoflook, maldon zeezout, olijfolie, za'atar en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Saffraantagliatelle met gekruide boter

Ingrediënten:
00-bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, ei, geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, korianderzaad, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, saffraan, sjalot, water, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Bijgerecht uit Plenty:

Rode biet, yoghurt en relish van ingemaakte citroen

Ingrediënten:
dille, gele paprika, griekse yoghurt, ingemaakte citroenschil, knoflook, koriander, korianderzaad, kristalsuiker, olijfolie, peterselie, rode biet, rode ui, tomaat in blik, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Linzen met gegrilde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bruine basterdsuiker, cherrytomaatjes, crème fraîche, dille, donkere linzen, koriander, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, tijm, witte ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Auberginekroketten

Ingrediënten:
aubergine, bloemige aardappel, citroensap, dragon, feta, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, raapzaadolie, scharrelei, scharreleidooier, wittebroodkruim, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Snijbietkoekjes met zuringsaus

Ingrediënten:
dijonmosterd, ei, griekse yoghurt, kashkavalkaas, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, snijbiet, wittebroodkruim, zout, zuring en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:

Driekleurige aubergine (en meer)

Ingrediënten:
aubergine, buffelmozzarella, cherrytomaatjes, gele paprika, kappertje, koriander, maldon zeezout, olijfolie, rode wijnazijn en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Plenty:

Mee goreng

Ingrediënten:
arachideolie, choi sum, citroen, donkere sojasaus, eiernoedels, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, haricots verts, ijsbergsla, lichte sojasaus, sambal oelek, sjalot, tahu, taugé, ui en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Sobanoedels met aubergine en mango

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, fijne kristalsuiker, knoflook, koriander, limoen, mango, rijstazijn, rode chilipeper, rode ui, sesamolie, sobanoedels, zonnebloemolie en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Freekeh pilaf

Ingrediënten:
boter, citroensap, freekeh, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneel, knoflook, koriander, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, piment, ui, zout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Broccolettisalade met zoete sesam

Ingrediënten:
appelazijn, arachideolie, bimi, broccoletti, haricots verts, honing, knoflook, koriander, mirin, nigellazaad, peultjes, sesamzaad, tahinpasta, tamari, water en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Citroenravioli met geitenkaas

Ingrediënten:
00-bloem, chilivlokken, citroen, citroenschil, dragon, ei, eiwit, geelwortelpoeder, maldon zeezout, olijfolie, raapzaadolie, roze peperkorrels, semolina en zachte geitenkaas

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Warme glasnoedels met edamameboontjes

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, edamameboontjes, fijn zeezout, gember, glasnoedels, knoflook, koriander, laos, limoensap, munt, palmsuiker, rode chilipeper, sesamzaad, tamari, tamarindepulp, zonnebloemolie en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Pittige rode linzen met komkommeryoghurt

Ingrediënten:
asafoetida, boter, fenegriek, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, griekse yoghurt, groene chilipeper, kerrieblaadjes, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, mild paprikapoeder, olijfolie, rode splitlinzen, tomaat in blik, ui, water, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Gemarineerde buffelmozzarella met tomaten

Ingrediënten:
basilicumbladeren, buffelmozzarella, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, maldon zeezout, oregano, raapzaadolie, tomaat, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Quinoasalade met gedroogde Iraanse limoen

Ingrediënten:
basmatirijst, bosui, citroensap, feta, gemalen iraanse gedroogde limoen, knoflook, munt, olijfolie, oregano, quinoa, salie, wilde rijst, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Pakketjes met wilde paddestoelen

Ingrediënten:
dragon, bospaddestoel, kervel, knoflook, krieltjes, olijfolie, ricard, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Jonathan Lovekin