Jonathan Lovekin

We hebben 5 boeken van Jonathan Lovekin waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jonathan Lovekin? Registreren is gratis!

Boeken van Jonathan Lovekin

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Jonathan Lovekin

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Sobanoedels met aubergine en mango

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, fijne kristalsuiker, knoflook, koriander, limoen, mango, rijstazijn, rode chilipeper, rode ui, sesamolie, sobanoedels, zonnebloemolie en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Salade van quinoa en gegrild zuurdesembrood

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, koriander, minikomkommer, munt, olijfolie, peterselie, quinoa, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater, Jonathan Lovekin en Jenny Zarins - Keukenkronieken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Keukenkronieken:

Langzaam gekookte bonensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cannellinibonen, knoflook, koolraap, laurier, pancetta, parmezaankorst, peterselie, prei, tijm en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Tamara's rataouille

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, flespompoen, groene chilipeper, haricots verts, knoflook, koriander, kristalsuiker, pastinaak, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:

Kokosrijst met sambal en okra

Ingrediënten:
basmatirijst, citroenblaadjes, fijne kristalsuiker, gedroogde rode chilipeper, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, okra, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, tamarindepulp, thaise sjalotjes, water en zout

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Polenta met paddestoelen en kruiden

Ingrediënten:
boter, dragon, paddestoel, groentebouillon, kervel, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, rozemarijn, taleggio, tijm, truffelolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:

Rokerige frittata

Ingrediënten:
bieslook, bloemkool, crème fraîche, dijonmosterd, ei, goudse kaas, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, scamorza, zout en zwarte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Aardperen met manouri en basilicumolie

Ingrediënten:
aardpeer, basilicum, kerstomaat, citroen, knoflook, manourikaas, olijfolie, peterselie, roodlof, tijm, water, witlof, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Groene couscous

Ingrediënten:
bosui, couscous, dille, dragon, gemalen komijnzaad, groene chilipeper, groentebouillon, koriander, munt, olijfolie, peterselie, pistachenoten, rucola, ui, water en zout

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Artisjokken met citroen

Ingrediënten:
artisjok, citroen, dille, doperwten, dragon, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Groene pannenkoekjes met limoenboter

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, chilivlokken, gemalen komijnzaad, groene chilipeper, knoflook, koriander, limoen, melk, olijfolie, scharrelei, scharreleiwit, spinazie, witte peper, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Pie van wijnbladeren met kruiden en yoghurt

Ingrediënten:
boter, citroen, dille, dragon, griekse yoghurt, munt, olijfolie, panko, peterselie, pijnboompitten, rijstebloem, sjalot, wijnbladeren, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty 1 notitie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Salade van rode biet, sinaasappel en zwarte olijven

Ingrediënten:
handsinaasappel, oranjebloesemwater, peterselie, raapzaadolie, rode biet, rode ui, rode wijnazijn, roodlof, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:

Socca

Ingrediënten:
cherrytomaatjes, crème fraîche, eiwit, kikkererwtenmeel, olijfolie, tijm, water, witte ui, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:

Geitenkaassoufflés met gepocheerde vanilleperziken

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, harde geitenkaas, hazelnoten, kruidnagel, laurier, melk, perzik, slagroom, ui, vanillestokje, water, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Soep van gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boterbonen, citroen, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, rode paprika, rode ui, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Puy-linzen op bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, citroensap, ei, griekse yoghurt, jonge spinazie, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, laurier, munt, olijfolie, puy-linzen, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Bijgerecht uit Plenty:

Gepocheerde minigroenten met kappertjesmayonaise

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, citroensap, dijonmosterd, dille, eidooier, kappertjes, knoflook, laurier, minigourgette, miniprei, minivenkel, miniwortel, olijfolie, plantaardige olie, thaise asperges, ui, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gevulde kool

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, fijne kristalsuiker, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, vermicellinoedels, water, witte kool, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Jonathan Lovekin