Jonathan Lovekin

We hebben 5 boeken van Jonathan Lovekin waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jonathan Lovekin? Registreren is gratis!

Boeken van Jonathan Lovekin

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Jonathan Lovekin

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Salade van farro met geroosterde paprika

Ingrediënten:
bosui, citroen, farro, feta, fijn zeezout, gemalen piment, gerookt paprikapoeder, honing, knoflook, olijfolie, oregano, rode paprika, tijm en zwarte olijven

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Groene pannenkoekjes met limoenboter

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, chilivlokken, gemalen komijnzaad, groene chilipeper, knoflook, koriander, limoen, melk, olijfolie, scharrelei, scharreleiwit, spinazie, witte peper, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty 1 notitie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Salade van rode biet, sinaasappel en zwarte olijven

Ingrediënten:
handsinaasappel, oranjebloesemwater, peterselie, raapzaadolie, rode biet, rode ui, rode wijnazijn, roodlof, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Bánh xèo

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, ei, enokipaddestoelen, geelwortelpoeder, gember, groene chilipeper, knoflook, kokosmelk, koriander, limoensap, mooli, munt, peultjes, rijstebloem, rijstwijnazijn, rode chilipeper, sesamolie, taugé, thais basilicum, wortel, zoete sojasaus, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Gemarineerde buffelmozzarella met tomaten

Ingrediënten:
basilicumbladeren, buffelmozzarella, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, maldon zeezout, oregano, raapzaadolie, tomaat, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Quesadillas

Ingrediënten:
avocado, bosui, cayennepeper, cheddar, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, jalapeñopeper, knoflook, koriander, limoensap, rode chilipeper, rode ui, tomaat, tortilla, witte wijnazijn, zout, zure room en zwarte bonen

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Groentepaella

Ingrediënten:
artisjok, calasparrarijst, cayennepeper, citroen, geelwortelpoeder, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, kalamata olijf, knoflook, laurier, medium sherry, minipomodori, olijfolie, paprika, peterselie, saffraan, spaanse ui, tuinbonen, venkel en zout

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Vichyssoise met asperges

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, groene asperges, groentebouillon, prei, slagroom, witte peper, zeekraal en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gebakken boterbonen met feta, zuring en sumak

Ingrediënten:
bosui, boter, boterbonen, citroensap, feta, knoflook, kruiden, olijfolie, rode chilipeper, sumak, zout, zuiveringszout en zuring

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Pakketjes met wilde paddestoelen

Ingrediënten:
dragon, bospaddestoel, kervel, knoflook, krieltjes, olijfolie, ricard, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Pittige tahu met geplette zwarte peper

Ingrediënten:
bosui, boter, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gember, knoflook, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, tahu, zoete sojasaus en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Courgettesalade met hazelnoten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, courgette, hazelnootolie, hazelnoten, olijfolie, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / nagerecht uit Plenty:

Salade met kweepeer en dolcelatte

Ingrediënten:
appelazijn, citroensap, dolcelatte, fijne kristalsuiker, grove mosterd, kweepeer, laurier, olijfolie, pistachenoten, rode wijn, sinaasappelschil, slablaadjes, water, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Vindaloo van twee soorten aardappel

Ingrediënten:
appelazijn, bruin mosterdzaad, fenegriekzaad, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, gember, kaneel, kardemompeul, kerrieblaadjes, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruidnagel, mild paprikapoeder, munt, plantaardige olie, rode chilipeper, rode paprika, sjalot, tomaat, vastkokende aardappel, water, zoete aardappel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Bijgerecht uit Plenty:

Rode biet, yoghurt en relish van ingemaakte citroen

Ingrediënten:
dille, gele paprika, griekse yoghurt, ingemaakte citroenschil, knoflook, koriander, korianderzaad, kristalsuiker, olijfolie, peterselie, rode biet, rode ui, tomaat in blik, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Pie van wijnbladeren met kruiden en yoghurt

Ingrediënten:
boter, citroen, dille, dragon, griekse yoghurt, munt, olijfolie, panko, peterselie, pijnboompitten, rijstebloem, sjalot, wijnbladeren, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gevulde kool

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, fijne kristalsuiker, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, vermicellinoedels, water, witte kool, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Kikkererwtensoep met tomaten en brood

Ingrediënten:
basilicum, basilicumpesto, bleekselderij, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kikkererwten, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, pomodori uit blik, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, winterwortel, witte wijn, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Alle recepten van Jonathan Lovekin