Gemarineerde paddestoelen en yoghurt met walnoten en tahin
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin.
U vindt dit recept op pagina 58 in Plenty .
- Gang:
- lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- ahornsiroop
- buna shimejipaddestoel
- citroen
- dille
- griekse yoghurt
- kastanjechampignons
- knoflook
- komijnzaad
- olijfolie
- oregano
- tahin
- tuinbonen
- walnoten
- witte wijnazijn
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.