Maak van de noot een deugd
koken met kruidnoten
We hebben 36 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Maak van de noot een deugd , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Winnaar van de Gourmand Award voor het mooist geïllustreerde kookboek ter wereld!
Hoe smaakt kruidnotenlikeur? Of toast met pepernotenpaté? En heb je ooit kruidige gehaktballen gegeten met kruidnoottiramisu als toetje? Maak van de noot een deugd verandert het klassieke handje kruidnoten in de basis voor de lekkerste gerechten.
Met recepten van bekende keukenhelden als Pierre Wind, Siemon de Jong (Taarten van Abel) en Ronald Giphart.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Maak van de noot een deugd
Een greep uit de 36 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, jeneverbes, kaneelpoeder, knoflook, kruidnagel, kruidnoten, laurier, peper, reepoulet, rode wijn, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijnazijn en zout
Soort: stoofgerecht / vlees / wild
Ingrediënten: caramac, karamelsnoepjes, kruidnoten, poedersuiker en roomboter
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chocoladecallets, kruidnoten, rode kleurstof en witte chocolade
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, cranberry's, ei, kruidnoten, muesli, roomboter, stroop, vanillesuiker en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: basterdsuiker, boter, melk, peper, speculaaskruiden, zelfrijzend bakmeel en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: amaretto, cacaopoeder, ei, espressokoffie, kruidnoten, mascarpone, suiker en zout
Soort: vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bruine suiker, ei, gedroogde cranberry's, gembersiroop, kaneel, kruidnoten, melk, oud brood, rozijnen, sinaasappeljam, slagroom en vanillesuiker
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: anijszaad, bloem, ei, kaneelpoeder, kardemom, muntokpeper, nootmuskaat, rietsuiker, specerijen, staartpeper en sukade
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: anijszaad, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chocolade, eidooier, kaneel, munt, peper, speculaaskruiden, water, zelfrijzend bakmeel en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroenrasp, kruidnoten, meel, nootmuskaat, roquefort, spinazie, volle melk en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bouillon, knoflook, kruidnoten, mascarpone, olijfolie, pasta, peper, rode wijn, rundergehakt, tomaat in blik, tomatenpuree, ui en zout
Soort: vlees
Ingrediënten: anijszaad, bakpoeder, bloem, ei, honing, kaneelpoeder, korianderpoeder, roggemeel, stroop en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, citroenrasp, donkere basterdsuiker, ei, kruidnoten, maïsolie, poedersuiker, roomkaas, vanillesuiker, wortel, zonnebloemolie en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bitterkoekjeslikeur, eidooier, kruidnoten, melk, pecannoot, suiker, vanillestokje en zoet fruit
Soort: vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: appelsap, appelstroop, bladerdeeg, citroen, dadels, fijne suiker, goudreinet, kaneel, kruidnoten, roomboter en vanillesuiker
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: ei, kruidnoten, roomboter, roomkaas, suiker, witte chocolade en zure room
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, ei, kruidnoten, melk en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: cruesli en kruidnoten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: kruidnoten, poedersuiker, roomboter en sinaasappel
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, droge worst, knoflook, kruidnoten, peper, rode biet, waterkers, zout en zwarte olijf
Soort: salade / carpaccio/tartaar / vlees / vegetarisch
Toon alle 36 recepten in dit boek