Rundvlees Madras uit Basics to Brilliance van Donna Hay
★
★
★
★
★
Een recept van Lovemyfood.nl is direct online te openen.
Ingrediënten
- azijn
- gehakt
- kippenbouillon
- komijnzaad
- korianderzaad
- mosterdzaad
- papadums
- pimentón
- plantaardige olie
- rode chilipepers
- rundersukade
- knoflook
- tomatenblokjes
- tomatenpuree
- gember
- verse korianderblaadjes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Spaanse vleeswarenschotel; lomo en manteca blanca - confit van varkenslende met reuzel
Pangsitsaus I (Pittige saus voor pangsit)
Tapas van visconserven 2, gemarineerde ansjovis met olijven
Gefrituurde wontons
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!