Betty's Kitchen

Ik ben Betina Oostveen, maar iedereen noemt mij: Betty! Ik ben geboren uit een Bosnische moeder en Nederlandse vader. Mijn grootste hobby’s zijn eten en koken (ook in die volgorde), en dat is er door di Mamma met de paplepel ingegoten. Koken doe ik al vanaf mijn 5e levensjaar: mijn moeder zette mij en mijn zusje op een stoel tegen het aanrecht, en daar mochten wij onze fantasie op het eten loslaten: Mee helpen snijden, kneden en proeven. Potjes waren taboe en zelfs de kinderen aten met de volwassenen mee.

Recepten

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

18+ Halloween drankjes

Ingrediënten:
ananas, baileys, kokosmelk, champagne, citroensap, cointreau, cola, gin, grenadine, ijsblokjes, kers, kersen, maraschino, perzik, roomkaas, rum, sinaasappel, sinaasappelsap, siroop, slagroom, tequila, zwarte olijf en zwarte olijven

Toon alle recepten