Griekse reuzenbonen met geroosterde paprika, olijven en feta
★
★
★
★
★
Een recept van Wat Ik Gegeten Heb is direct online te openen.
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- extra vergine olijfolie
- feta
- gedroogde oregano
- gehakt
- kappers
- laurierblaadjes
- olijven
- reuzenbonen
- rode uien
- rode wijnazijn
- peper
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Balsamicosiroop

Dressing voor groentesalade met parmezaankoekjes

Zeeuwse oesters met Balsamico-azijn

Kalfslever met balsamicoazijn

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!