KERST: Rode bieten-appel carpaccio met boerenkoolpesto en geroosterde hazelnoten
★
★
★
★
★
Een recept van De Hippe Vegetarier is direct online te openen.
Ingrediënten
- agavesiroop
- appel
- appels
- boerenkool
- carpaccio
- citroenen
- citroensap
- grapefruits
- grapefruitsap
- hazelnoten
- klokhuis
- knoflook
- noten
- olijfolie
- peper
- pesto
- rode biet
- rode bieten
- rosé
- knoflook
- walnoten
- citroensap
- water
- wijn
- winterpostelein
- zout
- zout en peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!