Thaise gele curry met bloemkool en spinazie
★
★
★
★
★
Een recept van De Hippe Vegetarier is direct online te openen.
Ingrediënten
- bloemkool
- citroengras
- curry
- currypasta
- gedroogde kikkererwten
- gele currypasta
- gemalen kardemom
- gemalen komijnzaad
- gemalen korianderzaad
- gember
- kaneel
- kerriepoeder
- kikkererwten
- kokosmelk
- kurkuma
- water
- sjalotten
- spinazie
- knoflook
- tempeh
- water
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!