Thaise gele curry met bloemkool en spinazie
      
        ★
        ★
        ★
        ★
        ★
      
    
Een recept van De Hippe Vegetarier is direct online te openen.
Ingrediënten
- bloemkool
- citroengras
- curry
- currypasta
- gedroogde kikkererwten
- gele currypasta
- gemalen kardemom
- gemalen komijnzaad
- gemalen korianderzaad
- gember
- kaneel
- kerriepoeder
- kikkererwten
- kokosmelk
- kurkuma
- water
- sjalotten
- spinazie
- knoflook
- tempeh
- water
- zonnebloemolie
            Meld u gratis aan!
            
        Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
              Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
            
Advertentie
 
  Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Inktvis met garnalen
 
  Thaise rode groentecurry
 
  Thaise groentecurry met tahoe
 
  Thaise rode groentecurry
 
  Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!
 
       
       
      