Simpel van Ottolenghi: geroosterde aubergine en yoghurt met kerrie
★
★
★
★
★
Een recept van De Hippe Vegetarier is direct online te openen.
Ingrediënten
- amandelen
- arachideolie
- aubergine
- aubergines
- zout
- fruit
- geelwortelpoeder
- amandel
- granaatappelpitten
- aubergine
- kerrie
- kerriepoeder
- komijnzaad
- korianderzaad
- limoenrasp
- limoensap
- olie
- peper
- ui
- peper
- yoghurt
- yoghurtsaus
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!