Limoenrasp

Limoenrasp wordt beschouwd als limoenschil.

Alternatieve namen: limoenzest en limoenzeste.

Zoek naar limoenrasp in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met limoenrasp in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste limoenrasp recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient limoenrasp:

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:

Geurige groene kipcurry

Ingrediënten:
basilicum, citroengras, gember, groene peper, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderzaad, lente ui, limoenblad, limoenrasp, limoensap, olijfolie en pistachenoten

Soort:
curry
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Fruit-kruiden-specerijen voor shrub

Ingrediënten:
ananas limoenrasp en munt, bramen en lavendel, cranberry en kaneel, frambozen en steranijs, kiwi citroenschil en melisse, perzik en gember en rabarber en vanille

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

White and gold

Ingrediënten:
bladgoud, bosvruchtenconfituur interieur, cassismousse, eetbare witte bloemblaadjes, krokant van witte suiker, limoenzest, witte chocoladespriet, witte glaçage en yoghurtkrokant

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Sushirol

Ingrediënten:
amandelbiscuit, slagroom, crémeux van gianduja, limoenrasp en passiegelei - geleibandje

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

White and gold

Ingrediënten:
bladgoud, bosvruchtenconfituur interieur, cassismousse, eetbare witte bloemblaadjes, krokant van witte suiker, limoenzest, witte chocoladespriet, witte glaçage en yoghurtkrokant

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Café Glace

Ingrediënten:
baileys-ijs, chococrunch, chocoladebiscuit, chocoladekrokant, chocolade spongecake, citroenconfit, citroen-honingganache, dulcey chocoladecrunch, espuma van koffie, gebruineerde hazelnoten, koffiecrémeux, limoenzest, melkchocoladebrood, quinoa-tuilles, sinaasappelzest en witte chocoladecrunch

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Citruspoeder

Ingrediënten:
citroenzest, limoenzest en sinaasappelzest

Soort:
fruit / sous-vide