Griekse keuken: Saganaki met glyko van kumquat en aalbessen
★
★
★
★
★
Een recept van De Hippe Vegetarier is direct online te openen.
Ingrediënten
- aalbessen
- extra vergine olijfolie
- fijne kristalsuiker
- geel mosterdzaad
- geit
- harde kaas
- jam
- kaas
- water
- kumquat
- kumquats
- olie
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- zwart mosterdzaad
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Johannisbeerkonfitüre ohne kochen - Aalbessenjam zonder koken
Garnering voor fruitsalade
Bessensap maken van aalbessen
Macarons met oranjebloesem en aalbessen
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!