Angelique Schmeinck - Smaakvrienden fruit zoet & hartig

Smaakvrienden fruit zoet & hartig

oneindige culinaire inspiratie

Een boek van Angelique Schmeinck

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Smaakvrienden fruit zoet & hartig, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Wat maakt een goed recept of gerecht? Dat zijn natuurlijk de beste ingrediënten, maar vooral hun onderlinge ‘vriendschappen’.

Dit inspiratieboek daagt liefhebber en professional uit om op culinair avontuur te gaan. In Smaakvrienden Fruit neemt Meesterkok Angélique Schmeinck de lezer mee op ontdekkingsreis langs talloze ingrediënten en hun onderlinge vriendschappen. Veel van die relaties zijn bekend. Zo is aardbei al jaren boezemvrienden met rabarber en crème fraîche. En appel met bleekselderij en noten. Maar er zijn ook tal van minder bekende en zelfs onontdekte, hechte vriendschappen. In Smaakvrienden Fruit zijn al deze smaakrelaties op unieke wijze in kaart gebracht.

Smaakvrienden Fruit geeft oneindige culinaire inspiratie voor ruim 40 fruitsoorten, inclusief recepten, gerechtfoto’s en culinaire mindmaps.

Hét boek voor kokende lezers en lezende koks dat…
- ontelbare smaakcombinaties geeft voor zowel zoete als hartige bereidingen met fruit
- helpt om snel originele gerechten samen te stellen
- verrassende ideeën brengt om te variëren met bestaande gerechten
- inspireert om te koken met de ingrediënten die je nog in huis hebt
- helpt zoeken naar smaakaccenten die jouw gerechten tijdloos maken

Angélique Schmeinck is een van de twee vrouwelijke Meesterkoks. Jarenlang kookte zij op ster-niveau. Met haar CuliAir Luchtballon Restaurant is ze vooral een bedenker van culinaire avonturen. Daarnaast is Angélique een van de gezichten van de digitale tv-zender 24Kitchen waar zij het programma Impress your Friends presenteert.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken