Gevulde courgettes - zucchine ripiene

U vindt dit recept op pagina 147 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pasta met eieren en spekjes

Mark ter Weele / diverse

Omelet met bacon, courgette en warmgerookte zalm

Een recept uit delicious. magazine - 2015-05

Omelet met courgette en rode biet

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Frittata con zucchine - Omelet met courgette

Een recept uit Onno Kleyn - Italië