Toscaanse ansjoviscrostini - crostini alla toscana
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 152 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Gang:
- buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- ansjovis op zout
- boter
- kappertjes
- knoflook
- licht roggebrood
- olijfolie
- ui
- verse bladpeterselie
- verse rode chilipeper
- water
- witbrood
- wittewijnazijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.