Paddenstoelencrostini met lichte saus - crostini con funghi in guazzetto
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 155 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch / paddenstoelen
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- droge witte wijn
- italiaanse saucijsen
- knoflook
- olijfolie
- paddenstoelen
- peper
- tomaat
- toscaans brood
- verse bladpeterselie
- verse munt
- vleesbouillon
- volkorenbrood
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.