Tartines met tong in gelei - tartine gelatinate alla lingua

U vindt dit recept op pagina 165 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / orgaanvlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pastei van konijn

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Gepocheerde eieren in gelatine - uova affogate in gelatina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Hamkoepeltjes - cupolette di prosciutto

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Tartines met tong in gelei

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel