Hamkoepeltjes - cupolette di prosciutto

U vindt dit recept op pagina 115 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / varkensvlees
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Souvlaki: lamsspiesen met brood, tzatziki, tomaten en zoetzuur

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Hamburger with fried onions

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Pikante saus

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Gebakken koolvis met tartarensaus

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal