Tonijnpastei - pâté di tonno
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 195 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- brunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis / paté/terrine
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- ansjovisfilets uit blik
- boter
- citroensap
- gemengd zuur
- gerookte zalm
- olijfolie
- peper
- sottaceti
- tonijn op olie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.