Peulvruchtensoep à la crème - crema di legumi

U vindt dit recept op pagina 260 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / vegetarisch
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bleekselderij en aardappels met stoofpot van sukade in bier

Een recept uit delicious. magazine - 2015-10

Baked potatoes

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Waterkerssalade - ensaladilla de berros

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Stoofpot van sukade in bier met bleekselderij en aardappels

Een recept uit delicious. magazine - 2015-10