Vichyssoise

U vindt dit recept op pagina 264 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Frans / Italiaans
Gang:
picknick / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / gevogelte
Bereidingstijd:
65 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zoete aardappelcrème

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Bouillon

Een recept uit  - 101 ballen

Aardappelselderijsoep met truffelolie

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Champignon-truffelsaus

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken