Mesc-iuà

U vindt dit recept op pagina 269 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / vegetarisch
Bereidingstijd:
200 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salade van farro, bloemkool, mosterdzaad en parmezaan

Een recept uit Chris Honor - ChrisKitch

Farrosalade met kruiden en pistachenoten

Een recept uit delicious. magazine - 2016-08

Farrosalade met avocado en grapefruit

delicious. magazine - 2014-05

Farro-linzensalade met geitenkaas en avocadodressing

delicious. magazine - 2014-05