Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Kamut-brood
- Ingrediënten:
- aardappel, basterdsuiker, bier, broodmeel, gist, kamut-meel, maïsolie, spelt en zout
- Keuken:
- Zuid afrikaans
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Spelt wordt beschouwd als granen.
Alternatieve naam: speltkorrels.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met spelt in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient spelt:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-08:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-08:
Recept uit delicious. magazine - 2015-02:
Recept uit Verrot lekker:
Recept uit delicious. magazine - 2015-06:
Recept uit delicious. magazine - 2015-06:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-07:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-04:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-04:
Recept uit Made in Italy:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit delicious. magazine - 2016-01:
Diner / lunch / nagerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Recept uit delicious. magazine - 2015-02:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2013-06:
Recept uit delicious. magazine - 2015-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-04:
Recept van Chickslovefood:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-02:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Thuis in de keuken: